bende bütün arkadaşlarımın bayramını kutluyorum arda beyinde dediği gibi lütfenn hız yapmayalım 1 saat sonra varalım ama sağlıklı sıhatli bir şekilde.mutlu bayramlar...)))))))))))
bayramınızı en ıcten dıleklerımle kutlarım....
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
Türk olmayı onur, müslüman olmayı gurur sayanların, bol yıldızlı degil, ay yıldızlı bayragın altında saf tutanların bayramı mübarek olsun.
Arkadaşlar, kazasız belasız hayırlı bayramlar dilerim.
Tüm Müslüman aleminin GPTR üyelerinin Ramazan Bayramını kutlarım. Hayırlı bayramlar.Kazasız belasız güzel günler geçirmemiz dileğiyle.Yollara dikkat edelim![]()
tüm arkadaşlarımızın ve islam aleminin ramazan bayramı kutlu olsun..
Tüm İslam aleminin ve GPTR ailesinin ramazan bayramı mübarek olsun daha nice bayramlara ailemiz ve sevdiklerimizle birlikte girmek dileğiyle...
Arkadaşlar, Bayramınız Mübarek Olsun... aman yollarda dikkatli olun, sevdikleriniz iyi haberlerinizi bekliyor![]()
herkesin bayramını kutlarım..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
herkese iyi bayramlar
yollarda dikkat
Ne Mutlu Türküm Diyene!
hayırlı bayramlar inşallah nice nice bayramlara hep birlikte güzel organizasyonlarla arkadaslar
Ankaradan iyi bayramlar
abilerim ablalarım hepinizle tek tek görüşüp bayramınızı kutlamak isterdim fakat nasip olmadı uzaktan da olsa Tüm site sakinlerinin ŞEKER(yani Para)BAYRAMI KUTLU VE MÜBAREK OLSUN...
Saygılarımla Mert Alpay
OwkOne
HIZLI KARŞIYAKA 'LILAR
Resim eklyemiyorum imzama lüfen yardım edin.
Geçmiş bayramınız kutlu olsun.geç kaldım
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri