Çok geçmiş olsun kardeşim,cana geleceğine mala gelsin.Neyse,aracın güzel tamir edilmiş gözüküyor,Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
ovv çok sert vurmuş geçmiş olsun.buna benzer kazada bizim başımıza gelmişti.biz normal evden çıkarken sinyal verip çıktık sağdaki araç yol verdi soldakide yol verdi transit soldakinde solundan kornaya basark geçiyordu o sırada piyango bize vurdu.o zaman hyundai accent admire kasa vardı.transit babamın olduğu yani şoför kapısından vurup bizim bulunduğumuz arabayı orta refüje çıkarmıştı.kapı komple içerde iki kapı birden araba yürümüyordu.hatta o kazada yan iki cam patlayıp boynumu hafif şekilde kesmişti.serviste ustalar demiş bu arabadan çıkanlar yaşıyormuydu diye.transitte sadece ön tampon plastik olduğu için esnemiş çatlamış,sol far kırılmışbirde ön kaputta biraz yamukluk vardı o kadar.neyse konuyu kirletmeyelim
çok çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun cana gelen mala gelsin.
Çok geçmiş olsun kardeşim,cana geleceğine mala gelsin.Neyse,aracın güzel tamir edilmiş gözüküyor,Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
ya geçen gün bende önümde aniden duran mercedes jeep e arkadan çarptım.gerçi bende biraz geç farke ettim.. sanki çarpan ben değilmişim gibi adam kaçtı arkadaşlar...benim ön tampon çatladı sadece...serviste yaptırdım. bu tampon çatlamısın servisler orjinali gibi tamir ediyorlar mı yoksa değişmemmi gerekiyordu?
geçmiş olsun gerçekten kazasız güzel sürüşler....
bol bol ayetel kürsi okumak lazım.....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri