lizilif sanırım puntogirl'ü, konu başlığını açan candan'la karıştırdı![]()
lizilif sanırım puntogirl'ü, konu başlığını açan candan'la karıştırdı![]()
''hadi özgürlüğün yolunu aç artık
ben açalı 1 yıl oldu yaw ''
yanlış bişeymi yazdım şimdi ben??
bu işte bişi var ama ne dur bakalım
bizden habersiz başka forumda mı haberleşiyorsunuz yoksa he
Grande Punto gerek iç-dış dizayn gerek yürüyen aksam ve süspansiyon olarak eskisinden tamamen farklı, oldukça yeni bir araç yani.Bu yüzden her markanın yeni araçlarında çıkabilecek ufak tefek sorunlar bizim araçlarda da vardı.Şu an için Fiat bu sorunları da halletmiştir kesinlikle Çünkü GP çıkalı 1 seneyi de geçti.Oldukça ekonomik, görünüş olarak diğer tüm araçlardan farklı, donanımlı bir araç.Motoru zaten ödüllü, dünyadaki çeşitli firmalar tarafından kullanılıyor.Ben de tavsiye ederim...
femoli ya ben kötü bişey mi yazdım şimdi ?
bi karışıklı oldu sanırım
ben arkadaşa hadi gp al gibi bi msj verdim özgürlüğün yolunu aç dedim ben açalı 1 yıl oldu dedim
hauhau ortalık karışmış burda![]()
Demon Driver|Damien|
arkadaşlar aranızda heralde yanlış anlama oldu
ben karıştırmadım
bi baktım karışıklığın içindeyim![]()
evt kesinlikle
bu başlıkta toplu bir temizlik olmuş. iyide olmuş.
photoshop soranlar oluyor.....
evt arkadaşım kesinlikle![]()
valla bende karar vermek için foruma üye oldum..şimdi karalıyım artık.iş renk belirlemeye kaldı sadece..gönlüm rock siyahta..ama acaba egzotik kırmızımı alsam. maviyi de çok severim.![]()
benim başlık sana yaradı yanibana da yaradı tabi
ben de karar verdim... bi engel çıkmazsa bu ayın sonuna doğru almayı planlıyorum (mart indirimini kaçırırsam alamam)... renk düşünmeye başlasam iyi olur
(ama bu arada da yorumları takip etmeye devam edicem tabi)
ya bi de araba çok güzel ya!! "her sorununu kabul eder (yaşanan sorunlar hakkında yazdıklarınız beni çok rahatlattı), bu arabayı sevgiyle bağrıma basarım" gibi bi duygu içindeyim ben...![]()
Başka araba da alabilirsin ama bizimki gibi bi site bulamazsın abicim :icon_smile_approve:
Yavv bu Fiat bizim hakkımızı nasıl ödeyecek beee....
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
hadi hayırlısı olsun![]()
en çok gp istanbuldada ankara ekibi bu aralar aktif buluşma vs..........
photoshop soranlar oluyor.....
tşk.ederim candan..sanada hayırlı olsun..sanki siyah daha ağır basıyor gibi.çok asil![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri