Alıntı ocean_1919 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
..Yabancı plakayla ankaradan geçmeye tırsarım hep.
ankara da yabanci plakali olmak cok kotu. ne kadar kurallara uysan da, polisler ceza yazmak icin ellerinden geleni yapiyorlar. cebeci de evimin onune parkediyorum, bir yilda 6 sefer ceza odedim, 4'u park cezasi idi. evimizin onune arac parkedemiyoruz, ara sokaktayim bir de. (evimin onunde park yasak vs. levhasi yok) polis cani sikildikca ceza yaziyor. arada beni durduruyor, antalyali sen cok gozume batiyorsun diyip, devam et diyip birakiyor. teksas olmus ankara da, haberimiz yok. taa kisin yazdigi cezalar toplu sekilde yazin elime geliyor. babam gitmis odemis, benim haberim olmadi. yoksa odettirmezdim. neyseki ismi cismi elimizde, tekrardan benzer durum olsun bu sefer yasal hakkimizi aramaya koyulacagim.

atakule'nin orada keyfi durdurdu, ceza yazacak birsey bulamadi, en son cam filmlerine sardirdi. simdi filmden ceza yazsak 110tl odersin, ogrenciymissin de sana bi kolaylik yapariz vs. dedi. anladim durumu, 20 tl verdim biraksin gideyim, yetmez yetmez diyor. rusveti de begenmiyorlar. 40 verdim, yine az verdin ama ogrenciymissin hadi affedeyim diyor. guler misin aglar misin. turkiye'nin aci gercekleri maalesef. ugrassan bir dert ugrasmadan bir dert.

bu tur durumlari gordukce, yuce polis teskilatimiza halkimizin guveni azaliyor. teskilat bu konuda yeni bir yapilandirmaya gitmeli, gerekli personel egitimi saglanarak, hizmet standartlari avrupa standartlarina yukseltilmeli ve en onemlisi standartlara harfiyen uyulmali. benim aracima marspiyel takili diye durduruyorsa, tum turkiyede durdurmali. ha durdurmuyorsa da hicbiryerde durdurmamali. bu durumlardan daha cok arkadasimizin agzi yanar.