bana üzerinde punto yazılı lastik paspas verildi. gayet kaliteli güzel paspas.
bana üzerinde punto yazılı lastik paspas verildi. gayet kaliteli güzel paspas.
benimkide halı punto yazılı geneli böle galiba zaten
chemical engineer
benim paspaslarda orjinal halı punto yazısı var temizlk açısından lastiği önerirrim tabiama orj halıda olsa ii olur hava katıo
![]()
ben de kartaştan aldım arabamı. orjinal punto yazılı halı paspas vardı üstünde. gayet güzel ve şık bir paspas.
sertaç şimşek...
hocam lastik mastik devam et halıfleks paspasların yıkanması kuruması bi dert valla,ama orjinalinde sürücü tarafı punto amblemli paspas var diye biliyorum.git bayiye kullandığın paspasları geri isticek diiller ya orjinalini de istersin çiftdikiş olur)))
arkadasım benımde arabam 2009 model arabamda sadece halı paspas vardı kaucuk sıyah paspas vermedıler bahouse-koctasta 17 tl ıle 20 tl arasında fakat puntoya buyuk gelıyor bende kestım o sekılde kullanıyorum
ben aracımı aldığımda üzerinde halı paspaslar vardı punto logolu.Sonradan servisten 30 lira karşılığında kauçuk paspas aldım baya kalitelilerdi ama.
benim aldığımda orjinal punto logolu kauçuk paspaslar içinde seriliydi. bagajda da logolu halı paspaslar duruyordu. şimdi yazın halıyı kışın kauçuğu kullanıyorum ama halıyı kullanmak bi dert. kurumuyo bi türlü=)
Arkadaşlar orjinal paspasla geldi aracım ancak bir konumda sormuştum delik var kilit yok diyekilidi yaptırdıktan sonra hiçbir kayma sorunumda olmadı.kauçuk kayan paspaslarından şikayetçi olan arkadaşlar önce serviste kilidi taktırın sonrada paspasa ufak bir delik ile kayma sorununu ortadan kaldırın bence....bilmiyorum kilitli kauçuk varmı...varsa mutlaka edinicem
![]()
ben de de kara adi paspaslar vardı...fiat kalitesini gseriyo işite:8
Bende hem halı hemde kauçuk var orjinal punto yazılı kışın kauçuk kullandım yazın halıya geçtim ama halıya geçtiğimden mi bilmiyorum hem arabanın içi daha çok kirlendi hem de binerken hep havada uçuşan tozları görüyorum. Yaz kış kauçuk kullanıcam galiba.
Ben bundan -> Hepsiburada.com : AUTOMIX KAUCUK PASPAS FLIPPER | Oto Aksesuar
sipariş verdim bakalım nasıl bir şey, gelince yorumlarım.
Mustafa abi bizim corsada var o paspaslardan gerçekten kaliteli gelince görüüceksin..
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
banada kıyak yapıcaklardı.mesela serviste duran ikinci el alfa romeo Gt nin paspalarını aldım.![]()
punto paspaslarım evde duruyor.istersen yardımcı olurum.temiz daha yeni yıkayıp kaldırdım.
Mert Şu Alfa Paspaslarının Resmi varsa Bakabilirmiyiz ya biraz büyükse Bende Ediniyim bari bizim halı paspaslar özellikle arkalar çok küçük ya![]()
Mert Karabüktede Zor bulurum Alfa Logolumuydu Bende Alfa Hastalıgı vardaaldıgın Yerde Varmıydıki fazla ya
![]()
evet alfa romeo GT yazıyor metal hemde nakışta değil
![]()
valla fazla yoktu ama eksik vardı![]()
![]()
abimin bir arkadaşı çalışıyor onla beraber el altından almıştık
![]()
![]()
bilmiyorum gene de bir sormam lazım.
Yolun Düşerse Bi bakıver yada Sendekileri Sat Bana![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri