Ben orta dikiz aynasından baktığım için sadece plakasını gorebiliyyorum![]()
Selam arkadaşlar...Hemen sorumu açıklamak istiyorum yanlış anlşılmasın... yolda sizi geçen veya solladığınız bir puntonun neyine/neresine bakarsınız?
for example: ben genelde cantlara bakıyorum neden oldugunu bilmiyorum ama oraya takılıyorum...hastamıyım neyim!!!![]()
arka camına![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
sticker varmı yokmu diye arka camına.
içinddekine tanıdıkmı diye
daha sonrada sticker a
önce sticker'a sonra jantlara![]()
Arka stop lambasının içindeki ampule ,osram mı yoksam philips mi diye
İçindekilere bakarım herhalde..
tanıdıkmı dıye plakasına, uyemı dıye stıker olup olmadıgına bakarım...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Plakaya ve arka cama![]()
Modeline bakarım.(Yani logosuna, mjtd-t-jet yazısına, jantlarına, cam rengine, egsoz ucuna...) Tabi bir de sticker ına
![]()
Ben içindekine bakıyorum, punto kullananların profili hakkında genel bilgim olsun diye.
Yalnız geçen beyaz fun 3 kapı GP görmüştüm, gündüz vakti ön-arka sis farlar komple açık geziyordu, merak ettim şöför çakal bi tip felandır diye solladım bi baktım 50-55 yaşında bir amcam.. Dedim önemli olan yaş değil, kendini genç hissetmek herhalde![]()
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Mustafa sen de benzer bir kelime kullanmışsın ama
Sana katılıyorum, sis farı açık gezen efendi insanlar da var tanıdığımız.Ancak tabiki olması gereken şey bu tip farların sadece kısıtlı görüşün olduğu zaman yakılması.Merte de bu konuda katılıyorum.Biraz Nasrettin Hoca gibi oldu![]()
bende gunduz sıs farlarını yakan ınsanlardan hosnut olmam.ama ne olursa olsun, bu durum ınsanlara hakaret etmeyı gerektırmez dıye dusunuyorum.bu arada Arda Abı, benzer kelıme derken, çakal da bır hayvan oldugu ıcın o sekılde yazdım...
Punto yazısının nokta rengine![]()
stickere bakıyorum karsımdan geliyorsada gecip sticker varmı diye bakıyorum hani aramızdan birisi olurmuki diye umitleniyorum işte
sticker varmı yokmu diye arka camına bakarım.. Ama Antalya plakalı bir stickerlı punto göremedim...
GRANDE PUNTO 1.3 MTJ FUN BEYAZ CO-PİLOT - BLUE ME - FIAT HI-FI 100W SES SISTEMI
Eski Nick:07sea07
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri