bence fiatta saçma işler yapmış..elektronik bel desteği için sadece benim aracıma konfor paketi sunuluyo saçma bence..tek bişey için değmez..onun yerine tekno paket koyup içine mercekli xenon-asr-esp-adaptif far vs hepsini aynı pakette yapsalarmış![]()
eyw ertuğ sen bu konuyu cözmüsüsn) ben paketle falan ilgilenmedim ilk sahibinin biraz kulagını cınlattım o kadar sey eklettin bundan mı kactın die
![]()
bence fiatta saçma işler yapmış..elektronik bel desteği için sadece benim aracıma konfor paketi sunuluyo saçma bence..tek bişey için değmez..onun yerine tekno paket koyup içine mercekli xenon-asr-esp-adaptif far vs hepsini aynı pakette yapsalarmış![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Bu kadar programsızlık ve katakulli herhalde sadece türk-italyan işbirliği sonucu ortaya çıkabilirŞu foruma üye olduğumdan beri resmen 1 yaşıma daha girdim bu adamların yaptıkları rezillikleri görünce...
Arabamı aldım 1 ay olmadı severek biniyorum çokta begendim herşeyinden çok çok memnunum daha 5000 km yeni oldu... sadece kafama takıldı 4 cam otomatiği sizlere sorayım dedim... ama taklaya gelmişin , katakulleye gelmişin ,gazlamışlar sana seri 1 laflarından sonra resmen arabadan soğudum ya...
Aracından niye soğudun ki, servisten soğursun sonuçta adamların suçu eğer böyle birşey varsa ve yerinde olsam canımı sıkmam gider durumu açıklar ve düzeltilmesini isterim.
1 ayda 5000km için de bravo diyorum bu arada![]()
valla 4 cam otomatik fln ama bende kazığı yedim araç 2000kmdeyken ön cam motoru bozuldu..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
benim aracımda 2008 1,3 mtj dynamic arka camlar otomatik değil, yalnız ilginçtir bagajda 12 volt priz var, bildiğim kadarıyla priz konfor paketiyle veriliyordu)
benim aracım active..normalde kapı kolları ve aynalar siyah yani boyasız olmalı dimi?? aracımdaki kapı kolları orjinal kırmızı geldi ama aynalar siyahdı !! bende aynaları boyattım napimm![]()
+1
Şu ana kadaki yorumları okuyunca dumur oldum ben de.. Bir yerini taksalar ötekini unutmuş herifler, ya da fazladan birşeyler takmışlar hadi bu da benden hesabı olaya bakk! Ben alırken iyice baktım o var mı bu var mı diye ama belki adamlar perde hava yastığını koymayı unuttular nereden bileceğiz? Öğrenmenin yolu belli gerçi de![]()
Konu ons tarafından (11/07/2009 Saat 13:26 ) değiştirilmiştir.
Hava yastığı v.b. güvenlik durumları araç fabrikadan çıkarken bir bir kalite bölümü tarafından kontrol ediliyordur çünkü önem sırasında en üst kademe güvenlik ve en ufak bir hatada milyarlarca (hatta yabancı ülkelerde milyon dolar seviyesinde) tazminat istenenen durumlar var ama da stepnedir, bagajda prizdir gibi daha ufak parçalar da böyle durumlar görülüyor maalesef.
Forumdan bir arkadaşımızda da donanımda stepne yazmasına rağmen lastik şişirme kiti mi ne çıkmıştı ya da tam tersi..
Arkadaşım 2009 çıkışlı seri 1 araçlarda var. ARkadaşım da aldı onlardan. Biraz daha ucuz oluyor seri2 ye göre ama sonucta 2009 çıkışlı ikiside. Fiyatları biraz araştır. Seri 2 fiyatına 1 mi verdiler diye. Fiyatı uygunsa seri 1 - 2 önemli değil zaten zevkini cıkararak kullan. Benim arkadaşta benim aracı görünce sinirlenmişti. İkimizinde 2009 ama bende arka cam otamatiği kolçak felan derken arkadaşta bozulduydu biraz ama. Ben aldıgımın 20. gününde iç aydınlatma şase yaptıgı için sigortaları yaktı. Ne diyim. Önemli olan arabanın sorunsuzu . İnş. güzel günlerde sorunsuz kullanırsın. Tatı öyle cıkar aracın.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri