aracım 2006 model geçen sene garanti bankasından krediyle aldım ve çok borçlandığım için fazla detaya girmeden euroko kaskodan 8 taksitle kaskomu yaptırdım 1.101 tl tutarında. Bu ay sonu yenilenmesi gerekiyor kaskomun ve euroko yenileme poliçesi göndermiş hemen. Araç eşimin üzerine olduğu için onu arayıp yollamışlar oda bu konularda bilgisiz olduğu için poliçeyi bana gönderdi. poliçenin ödenecek prim rakamı 1.003 tl 1. sene hasarsızlık verilmiş hali, aradım sigorta firmasını bir sürü şey gevelediler yok eflasyon yok rakamınız sabitlenmiş yok şu yok bu yani anlayacağınız indirip bindiriyorlar. ayrıca eşime araç rehinli durumda olduğu için mecbur kaskoyu yenilemesi gerektiğini sölemişler eurokodan ben aradığımda ise biraz fırçaladıktan sonra başka firmalardanda yaptırabileceğim söylendi. insanları kaz gibi yolmaya çalışıyorlar. bu konular hakkında bilgiye sahip olan varsa biri beni aydınlatsın lütfen.
ve aynı zamanda 1. senesini doldurup yenileten arkadaşlar yazabilirlermi hangi firmadan ne kadara yaptırdıklarını.
Yer imleri