Alıntı Little F.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
6 ayda 18 kere servise girme başarısını gösteren bende bu aracı çok eleştirdim, fakat dikkat çekilmesi gereken bir husus var ;

1.si Punto'da özellikle dikkat ederseniz diğer markalarda olduğu gibi motor problemi yok denecek kadar azdır.

2.si Yürüyen problemi yaşayan hiç bir arkadaşımız olmadı diye hatırlıyorum bugüne kadar.Buda bir artıdır. Dualogic şanzıman, Opel'de easytronic, Toyota'da mmt problem çıkarabilen şan'zıman, Punto'ya özel bir problem değil.

Punto'da benim en sevmediğim yönler bitmek bilmeyen tıkırtılar ve olur olmaz ufak tefek can sıkan problemlerdi. Yoksa ne yürüyen ne motor problemi yaşadım.

Tipik İtalyan nazikliği mevcut, fazla hırpalamamak gerekiyor. Alfa'lar gibi.

Fiat'ın bütün modelleri için demiyorum ama Bravo ve Punto için Konserve Kutusu diyen kişiler malesef ciddi biçimde bilgisiz insanlar. Sağlamlık yönünde (güvenlik) hiçbir sıkıntınız olmasın.
Katılıyorum! Opel easytronic çok sorun çıkaran bir şanzıman biz tavsiye etmiyoruz zaten mauali en sağlamı
Bir de şu var ben de bir GP aşığıyım ailem opel bayisi çevremde fiata binen tek kişi benim bu aracı alıyorsanız sevmeniz lazım