Sahibinden.com en çok hiti olan sitelerden biridir orayada versenz iyi olur.Birde Sahibinden.com 'Da da "Fun" seçeneği bulunmamaktadır ufak bir maille "Fun" modeli olduğundan haberdar ederseniz sorun hallolacaktır.
Hayırlı satışlar...![]()
Arkadaşlar üzlerek yazıyorum aracım satıldıama grande puntom olmasada hep sizleyim. ''erdta'' arkadaşım senden cevap gelmedi onun için beklemedim kusura bakma. Hepinize çok teş ederim yorumlarınız için
![]()
23.000TL birde full tank yani 22.900TL. (Fiyatını yazıyorum çünkü kendiside Yazmamda 1 sakınca görmedi) Arkadaş Bursa lı oradan gelecek onun için mazotu nu dolduracagım. Ama aracı ona 1 şartla verdim Foruma üye olacak. Ama inanın arkadaşlar 2 yere ilan verdim araç yarım gün gibi çok kısa bir sürede satıldı. İnanın o kadar çok kişi telefon etti ki ben bile inanamadım. Araç ilanı pasif yapmama rağmen hala mail gelio. Demekki aracımız kıymetli ve pazarı olan 1 araç. Tabi 2009 Fun olmasıda bir artısı bence. Ben alırken 30 verdim yani bu fiyatta bence normal çünkü aracımın sıfırdan hiçbir farkı yoktu. Yarın aracı servise götüreceğim arkadaşın 1 tanıdığı varmış o baktıracak araca. Nasipse Çarşamba günü teslim edeceğim. Cumartesi ver elini almanyaOrada Golf kullanıyorum ama bakarsınız 1 Grande Punto daha alırım Nasip. Gerçekten bence sınıfının en iyi arabası. Gercekten zaman buldukca forumu ziyaret edeceğim eğer burada olursamda eğer izin verirseniz elimdeki ve şu anda TR de kullandığım bir arçla mutlaka Buluşmalarınıza katılacağım. Benim aracı parkta bırakırız takılırım 1nize nolcak demi ama
Süpersiniz Hepiniz. Hepinize çok Teşekkürler......
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri