Alıntı Elmedin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yanıtlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. sık sık foruma girmediğim için herşeye yabancıyım ondan sordum sıralama olayını. hmm demek sıralama sadece tarih sırası. peki forumda tatlı bir rekabet ortamı yapmak için sıralama olayına da girmez misiniz?

@ cihan: garantili çip yaptığın söylendi. nasıl bir garantidir bu. benim kastettiğim servis garantisidir. yani çipi fiat servise yapıp arabanın başına birşey gelince bunu fiat servisten bilicem. böyle bir garanti var mıdır? bir fiat servisinin yaptığını duydum ama doğruluğu konusunda emin olamadığım için şimdi o servisin adını vermem de doğru olmaz.

az kaldı son değişiklikleri de yapıp bitiricem sonra resimleri eklicem

Ben bu soruya verecek yanıt bulamadım. Arkadaş yoktur demiş ama var. Düne kadar chiptuning e çamur atan servisler olayın gerçekliğini ve kokusunu alınca kendiler yapmaya başladılar. Servisler tamamen özel kuruluşlardır, istediği şeye garanti verme istediği şeye vermeme hakkı var. Neden garanti veriyorsun diye kimse soramaz Kendisi yapınca verir başkası yapınca vermez. Servisler çok önemseniyor malesef.

Benim yükleyeceğim yazılım senin motoruna bir zarar vermez. Motoruna bişe olursa benim yazılımdan olmayacağına emin olduğumuz için gidip serviste her türlü garantinden yaptırabilirsin. Zaten bişe olacak olsa anında olur.

Fakat her yazılım için aynı şeyi söyleyemem, buna servisin yapacağı da dahil