Yarın aracı almaya gitcem son kez kontrol etmem gereken bişeyler olabilirmi...Mesala brnim gözüme takılan çakmağı yoktu...Bide başka arabaların resimlerde gördüm bardaklığın içinde saklama kutusu gibi bişey vardı bu her puntoda olyomu yoksa sonradan mı almışlar...
Mayıs ayında çok yakın bir tanıdığımdan 18.500 bende aldım aracımı.Aldığımda 75.000 idi bide çelik jant park sensörü var 2006 model fiyatı uygun derimAma eğer şirket aracıysa ben o aracın 60.000 de olduğunada inanamam ki kendimden biliyorum bizim şirket araçları 170.000 bin iken nasıl oluyorsa birden 30.000'e felan iniyor
Aracın geçmişini iyi araştırın içinize siniyorsa alın
![]()
birmotda yalan söyleyerek aracı satabilir bazı yönlerden ama km ile oynama yapacağına kesinlikle inanmıyorum
Ben Birmot yapar demedim zatenSadece aracın geçmişini iyi araştırması gerektiğini söledim çünkü km düşürme işlemi türkiyede yapan çok yer var...Ayrıca Ankara Birmot sahiplerini yakınen tanırm onları karalıcak halim yok...
Neyse üyemiz aracı almadı zaten uzatmanın anlamı yok ...=)
Araç alınmıştır arkadaşım
Doğrudur km silen(sünnet eden) yerler vardır.Ama koskoca koç(araç mayıs 2007 tarihinde alınmış ruhsat otokoç adına) firmasınında km silip araba satacağına bende pek ihtimal vermedim açıkcası...2 gündür biniyorum arka plaka ışığının yanmaması dışında bi problemi yok...
Yeni sattığım arabam 206 nın full versiyonu olan rolland garros du..Ama suspansiyon sürüş keyfi ve sessizlik açıdan çok daha iyi.rg 110bg idi o farklı mevzu tabi...
Aracınız hayırlı olsun. Kazasız, belasız, keyifle kullanın...
Forumda bilgi birikimini esirgemeyen alma aşamasında bana yardımda bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim...Şimdilik çok memnunum umarım pişmanda olmam.,ufak tefek arızalar çıkar elbet.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri