teşekkürler...
teşekkürler...
Alpay.....
Selamlar,
Port bagajlar ruhsatta görünmeli mi?
bilgi için teşekkür ederim fakat bunu nerde yaptırdınız ben antalyadayım ve acil ihtiyacım var dönerseniz sevinirim
Oğuzhan bey port bagaj çıtalarını Fiat servisten sipariş verdim bagajı ise CEPA Bauhauss tan aldım.Konuyu baştan okursanız detaylar konuşuldu.
Saygılar.
Gezgin Gp.
evo larada olurmu bunlar acaba
evolarada olur kesinlikle ölçüler aynı hiç bir fark yok
Bir yerde görmüştüm ama hatırlamıyorum.Bunların valiz gibi tutma sapı ve tekerlekli olanları var.Tavana monte olan port bagajdan pratik bi şekilde ayrılıyor ve valiz gibi sürükleyip taşıyabiliyorsun.Keşke onlardan olsa.Malum bunun içine ikinci bir valiz gerekecek ve daha az kullanım alanı olacak.Belkide kullandığımız valizler bunun içine girmeyecek??
Bayiden 4 kapili aracima orjinal tavan çitaları taktırdım.Sağ ön kapıdan 50km hızı geçtikten sonra rüzgar uğultusu geliyor. Montaj muntazam kapı filtreleri düzgün görünüyor.
Benzer sorunu yaşayan arkadaşlarım bu problemle karşılaşıp çözdüler ise tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim. Lakin yetkili servis ilk kez bu aksesuarı takmış. Servise henüz gitmedim öncesinde bilgi anlamında donanımlı gitmek onlara da yardımcı olur diye düşünüyorum.
Serhat Bey sonunda benim de tavan çıtalarım geldi ve senin sistemin aynısını kurdum. Gayet sağlam ve sorunsuz oldu. Sadece kanatçık ayarları diye birşeyden bahsetmişsin onu merak ettim. Çıtalarda mı var bu ayar? Bende 60Km civarında hafif bir uğultu oluyor. Hız arttıkça kesiliyor. Rahatsız edici değil ama tamamen giderilebiliyorsa neden olmasın![]()
alt kısımdaki yassı çıtalar tavana paralel şekilde olursa seste azalma oluyor. bir de üste bagaj eklenince daha az ses yapıyor.
fotoları bekliyoruz....
Gezgin Gp.
Anladım şimdi. Yarın bi kontrol edeyim. Fotoları da çeker eklerim inşallah.
Nihayet fotoları çekebildim. Almayı düşünenlere yardımcı olur sanırım. 2 foto daha gelecek![]()
Bu kadarı yeterli olur sanırım. Almak isteyenlere tavsiyem bütçeniz uygunsa biraz daha geniş hacimli bir port bagaj alırsanız geleceğe dönük sıkıntı yaşama ihtimaliniz azalır. Gerçi bu da yeterince büyük. İki aile sığmaya çalışacağız bakalım arabaya![]()
Resimler için teşekkürler .. Benimde ihtiyacım oldu aslında yalnız araç skydome olduğu için olmaz diye düşünüyorum..
Arkadaşlar bu port bagajın çıtaları, sezon bitiminde kolayca sökülebiliyormu?
Kendiniz mi söküyorsunuz, servistemi söktürüyorsunuz
evo evo..
Tahsin bey port bagaj takımına skydome için ayrı ayak koymuşlar. Uyumlu gösteriyor yani. Ama bende skydome olmadığı için o ayakları kullanmadım.
Selçuk Bey. Öyle şipşak sökülecek kadar kolay olmasa da zor da diyemem. Yani dediğiniz gibi sezon sonunda sökmek için pratik ama her kullanımdan sonra kaldırıp tekrar kuracak kadar da pratik değilDört başlıktaki fiat amblemli plastik kapakları anahtar ile açıyorsunuz. Her birindeki somunu gevşetiyorsunuz ve ön kapılardaki iki civatayı da söktüğünüzde çıtalar çıkıyor.
Bu arada güncel fiyat bilgisini de vereyim. Çıtalar fiat servisinde 275 lira. Ama servise fiyat kırdırmanız da mümkün. Ben biraz arkadaş hatırına 7 taksit 245'e ayarladım. Ama peşin verebilseydim daha da ineceklerdi.
Port bagaj ise Bauhaus'da 250 lira 10 taksit.
Pylaşım için teşekkürler, bende de aynı problem var, yakında bir bebeğimiz olacak ve muhtemelen bagaj yetersiz kalacakBu aparatı nerden temin edebiliriz?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri