Herkes de bunu söylememek için kasıyordu galiba
Yalnız ne talihsiz bir dedikodu mu diyeyim, şehir efsanesi mi diyeyim, güzelim arabanın tüm ülkedeki piyasasını bitirdi
Bu arada bayan arabası deyince ben kendi arabamı kesinlikle bu katagoride görmem. Kırmızı renk agresiflik ve sportiflik gibi anlamlar ifade eder bence. Nissan Micra (En yaygını, yanlış hatırlamıyorsam kullanıcılarının ~ %80 i bayanmış) ya da VW Beattle gibi sevimli arabalar ya da pembe Honda Jazz gibi direk "kadınlardan başkası kullanmasın" mantığıyla üretilmiş (Mecbur kalıp ödünç aldığınızı düşünün bir, ikinci eli filan nasıl satılır bu renk üretim mantıklı mı değil mi bayağı bi geyiğini yapmıştık gördüğümüzde) spesifik arabalar geliyor aklıma.
Konu ons tarafından (13/06/2009 Saat 14:58 ) değiştirilmiştir.
İyiki söylemedim yani saolun![]()
![]()
Evet sırf bu yüzden bırakın o aracı almayı bir yere götürmeye müşteriye teslim etmeye bile binmezdik![]()
punto bence bayanlara yakışan bir araç... Hatta bence uni bi araç... her iki cinse de yakışıyor... Bayan sürücüler puntoya ayrı bir hava katıyor... Puntoda ki estetiğe, bayan estetiği de eklenince sürücü koltuğunda ayrı bir havası oluyor aracın...Hele ki o araç kırmızıysa bir başka yakışıyor bayana...
Tigra olayını ilk defa duydum. Bizim burda yoktur öyle bir muhabbet. Hoş araçtır bence.
bence bayanlarda çok fazla yakışıyor...
erkeklerde sportif ve agresif dururken bayanlarda. şeker ve çekici duruyor..
bayan veya erkeğe yakışırmı tartışmaya devam edelim ama yollara yakışan en yakışıklı araba![]()
Yok arkadaşım burada da vardı özellikle Kordon ve Alsancak'ta. İlk zamanlar arkadaşlarım epey bir laf söylemişlerdi. Bu araba alınırmı diye fakat kimseyi dinlemeden keyfini sürdüm. Burada Megane Coupe'ta o kişiler tarafından tercih edilen araçlardan.
Ayrıca Orjinal ile sahte kolay ayırt ediliyor.Birde onlar gece dışarılarda oluyor bense gündüz o nedenle ben hiç o tarz tacizlere maruz kalmadım.![]()
Motor hacimler veya güçlerinden değil aracın görünüşünden bahsediyoruz ve tasarım olarak maserati'den "esinlenilmiş" bir araba nasıl agresif görüntüye sahip olmuyor anlamadım.
https://www.thesportscarstore.com/i/MaseratiSpyder.jpg
GP bakış açısına göre agresif ve şirin arası gidip gelen bir araba. Her ikisi de var araçta. Kimi şirin kimi agresif bulabilir. Ben her ikisini de görüyorum bana yanlış geliyor aslında. O yüzden ufak dokunuşlarla olması gerektiği pozisyona getirebiliyorsunuz.
GP tasarım olarak kesinlikle agresif bir araç, bunda baş etken arkaya doğru yükselen omuz çizgisi ve yüksek eğime sahip ön cam...
Katılıyorum. Bi de kıyaslama yaparken kendi sınıfındaki araçlarla kıyaslama yapmak lazım tabi. Bu sınıftaki en agresif araç bu bence.
Ama agresiflik konusunda kendisini kıyaslayabileceğimiz büyük arabalara göre de küçük kaldığı için sevimliliği, şirinliği de olan bi araç
Bence hem bayanlara hem erkeklere yakışıyor ve bana göre kullanıcısının özgürlüğünü gösteriyor.
İzmirde bayan punto sahibi çok var. Ben daha çok granit gri ve kırmızı kullanan görüyorum.
GP in mirror is faster than they appear !
Gp hem erkeklere hem de bayanlara yakışabilen bir araç. Micra vb. araçlardan bu yönüyle ayrılıyor. Sevimli de olabilir, sportif de...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri