Arkadaşlar klimanın deveye girmemesi için mono tuşu açık olucak mono tuşu açık olduğunda klima otom. devreye girmez biraz önce tekrar denedim.
Arkadaşlar klimanın deveye girmemesi için mono tuşu açık olucak mono tuşu açık olduğunda klima otom. devreye girmez biraz önce tekrar denedim.
Mono tuşu ile ne alakası var canım, mono tuşu sağ ve sol tarafı birbirinden bağımsız soğutma/ısıtma işlemi yapmak için konulmuş. Belki yazılımsal olarak belirttiğin durum bazı araçlarda görülebilir ama normalde dışarıdan çok daha düşük sıcaklık ayarı yapmazsanız klima da otomatik devreye girmemiş olur, en kötü girince klima tuşuna basıp kapatırsınız
Benim merak ettiğim farklı bir durum var.
Mesela dışarıda hava 30derece olsun. Klima açık ve 25derece ayarlı iken yaptığı soğutma miktarı ile klima açık ve 20derece ayarlı iken yaptığı soğutma miktarları aynı mı? (aynı üfleme şiddetinde)
Aklıma takıldı çünkü manuel klimalarda üfleme şiddeti & sıcak-soğuk miktarını ayarlar iken bizde üfleme şiddeti & son sıcaklık ayarlanıyor.
Mesela manuel olanlarda üflenen havanın şiddetini düşürmeden içeriye üflediği havanın soğutulma derecesini düşürerek arka tarafın da hızlı bir şekilde soğutulurken ön tarafta oturanlara direkt çok soğuk hava vurmasını engelliyebiliyordum.
Konu Stalker tarafından (02/06/2009 Saat 23:43 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri