Alıntı barisunye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu başlıktakı 9 sayfayı baştan sona kadar okudum...gördüm ki başımız da gizli tehlikeli masraflı büyük bir bela var....sıkıntı yaşayanlar çok garantıden vs yaptıran da var bu sıkıntıyla yaşayan da....burda bırleselım dava açalım dıyen arkadaşlar olmuş ama hiç yanaşan olmamış bu sıkıntıyı yaşayan ya da yaptıran arkadaşların daha fazla paylaşımda olması gerekırdı bence...
ayrıca bi arkadaş dava açmaktan bahsetmiş....ücret vs...burda forum adına toplanan yardım gıbı forum desteği ıcın yapılan satışlar gibi PUNTOnun bu önemli ve en buyuk sıkıntısı ıcınde para toplanabılır..ve ben destek verılecegını de dusunuyorum....forum adına ya da sıkıntı yaşayan 3 5 arkadaş için bu dava açılabilir....bu arkadaşların kazanması emsal teşkil edecegınden herkes sıkıntısını çözecektir..
fiat olmayan marka imajını zedelememek için mi gizliden ucretsiz değişiyor..yapılan işin faturasını belgesını vermiyor..aslında gızlıden kabul edıyor kronık sorunu ama yansıtmıyor resmıyette kabul etmiyor...toyota az sayıoda yaşanan olaydan dolayı bıle mılyonlarca aracını servıse çağırdı ismini dünya çapında belki riske atarak...ama noldu aslında riske atmadı kendisini güçlendırdı...
bu aracım kesınlıkle daha keyifli hoşuma gidiyor..ancak oncekı 2006 corollanın guvenınnı kesınlıkle vermiyor.....punto ya nasıl diyeyim ben şimdi ''Çıkarım senle her yola'' diye.....
Burda dava açacak arkadaşla dün cep telefonu ile uzun uzun bir görüşme yaptım.Başından geçenler benimle tıpatıp aynı. ikimizinde aracı 2004 model ondan da %80 tutarında ödeme yapmasını istemişler.O arkadaş Niğde de ben Sivas ta. Dava için hazırlıklar yaparken servisten aramışlar ve %20 ödeme yaparsanız değiştirelim demişler ve arkadaş kabul ederek değiştirmiş.Bugün bana servisten aldığı faturayı mail yolu ile gönderecek bende fiat müşteri hizmetlerine aynısını anlatacağım.Bu forumdaki arkadaşların büyük çoğunluğu (İlgili arkadaşları tenzih ederim)BU FORUM PUNTO SEVENLERİN FORUMU GİT PUNTO SEVMEYENLER FORUMU BUL ORAYA YAZ havasında.Başıma bu sorun gelmeseydi bende puntomu severek kullanıyordum.Fiat herkese aynı davransa inanın sorunsuzca tamiratımı yaptırıp kullanırdım.Ama kimi ücretsiz kimi%10 kimi%20 ödeyerek yaptırınca ben neden %80 ödeme yapayım dedim.