Evet bancede www. hatta .com olmasa görüntü olarak daha güzel olur ama diğer gp cilerin bizden haberdar olması için şart bence her 2side..
Buarada konuyla alakasız ama cuma akşamı sözlendim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
tebrik ederim okyzan.
Allah mutluluğunuzu daim etsin.
eee bizim tarafa doğru bir adım attın.
gerisi kendiliğinden gelir.
Ha bir de okyzancım, ben bu sabah bizim şirketin yakınındaki bir ozalitçi ile konuştum.
adamlar sticker baskısı yaptıklarını söylediler.
sen 3 numaranın linkini verirsen.
artık illustrator mu olur, yoksa başka bir dosya mı bilmiyorum.
bu gün 30 tane bastırıp hazırlarım en kötü ihtimal ile istanbul buluşmasında tüm arkadaşlara birkaç tane dağıtırız.
renk ne olacak karar verildi mi ?
ben beyaz veya kırık beyaz diyorum ama arkadaşlar ne düşünür bu konuda bilemiyorum.
hayırlı olsun okyzan bu arada yıldıray abinin dediği gibi oylamada 3 numar seçilmiş onun dosyasını upload edersen buluşmaya hazır olur bu arada ben kırmızı isterim yıldıray abi dıştan yapışmalı![]()
Demon Driver|Damien|
kaanım, hepsini tek renk yaptıralım.
herbiri farklı renk olunca hem ciddiyeti kalmaz, hem de yan yana gelince hoş durmaz diye düşünüyorum.
birde filmli koyu renk cam üzerine açık renkteki sticker ısrarım şu yüzden;
kırmızı çok güzel durur, hatta üç boyutlu mavi de güzel durur ama,
onlar ne kadar gösterir kendini, ne kadar belli ve okunaklı olur ?
bunu şu yüzden sorguluyorum,
bizim stickeri yaptırma sebebimiz hem bir takım olduğumuzu göstermek, hem yolda kenti takımımızdan birini gördüğümüzde selamlaşmak , mutlu olmak , ama en önemlisi de diğer insanların bu stickeri görmesini , farketmesini ve sitemize, takımımıza üye olmasını sağlamak.
bu yolla da büyümek ve de daha güzel organizasyonlar yaparak adımızı tüm türkiyeye duyurmak, belki bu sayede de fiat firması tarafından resmen kabul edilerek kendimize uygulanacak ayrıcalıklar yaratabilmek.
şimdi sen söyle kaanım .
ne yapalım, ne renk olsun.
diğer arkadaşlar da kırmızıda ok. leşirlerse kırmızı yaptırırım hiç sorun değil.
taam ben fikrimi söledim tek renk uygulayalım derlerse fark etmez bana uyar ama film olanlarda siyahın üzerine kırmızı harika durur benim tercihim kırmızdan yana ama arkadaşların fikrinide alalım bi
Demon Driver|Damien|
ok. kaanım.
arkadaşlar da ok. lerse kırmızı yaptırırım.
Renk için de bi anket yapalım bence. Böyle olmuyor. Herkes fikrini söylüyor ama toplu bi şekilde görmek daha ii olur.
olur etial.
en iyisi bu olacak galiba.
yeni bir anket sayfası açalım o zaman.
arkadaşlar renk de oylayacak olursak bu iş 1 ay bitmez.önemli olan bu stickerin aynı olması değil mi?sticker şekli kesinse herkes istediği renk bastırsın ve yapıştırsın..renk falan oylamayalım artık...
woyzeck abi haklısın da tek yerden baskı yaptıracağız.
şu renkten bu kadar, bu renkten bu kadar demek ne kadar doğru olur bilmiyorum.
şu an öyle çok sayıda da bastırılmayacak.
herkes birkaç tane ister o zaman da bir kaç yüz tane bastırmak lazım.
en güzeli o zaman her ildeki arkadaşlar bir başkan seçsinler.
o başkan da sitede yayınlanacak linkteki logodan bastırıp o şehirdeki üyelere dağıtsın.
yoksa burada herkes için baskı yaptırıp tüm türkiyeye dağıtmak biraz zorlaştırır durumu bence.
ama yine de nasıl isterseniz öyle yapalım arkadaşlar.
herkes ortak bir fikirde buluşursa, o zaman ne gerekiyorsa yaparız.
ben de aynı şeyi söylüyorum.istanbuldan baskı yaptırıp herkese yollamak çok zor iş.ben "logo bu" dediğiniz zaman baskıyı kendim yaptıracağım.birde herkesin arabası farklı renk.ben mavi isterim mesela.logo aynı olunca renk bence farketmez.böyle düşünüyorum.ama renk de ortak olsun deniyorsa o iş uzayacak belli.herkes kendisi yaptırsın ya da dediğin gibi illerde başkan olsun ve onlarla irtibata geçilsin.
ok abi.
o şekilde yapalım o zaman.
şimdi iş okyzan'a kalıyor o halde.
linki verirse siteye götürüp yaptırırız.
bence de..başka türlü hızlanmayaca bu iş bence.aylarca sürer bu fikir ve renk anketi.sticker'i yapan arkadaş bu işlerde en iyi.bırakalım bence işi uzmanına.o desin ki bu logo,biz de onu istediğimiz renk yapalım.ama logo sabit olsun.önemli olan o çünkü.
Arkadaşlar işleri hızlandırmak ve sonuca bağlamak için anket düşünmüştüm ama hangi seçenek daha çabuk olacaksa onu uygulayalım. şimdi il başkanlarını seçmekte zmn alacak. bence sticker bastırabilecek gönüllü arkadaşlar varsa onlar halletsin baskı işini. dağıtımı da bi şekilde yaparız.
abi istanbuldan ben gönüllüyüm.
ankaradan ve diğer illerden birer arkadaş da gönüllü olsun ve yaptırsın o zaman.
Her ozalitçi yapıyor mu bu işi... Balıkesirde bulabilecek miyiz biz?
abi aşağı yukarı her ozalitçi yapar.
yapmayan çıkacağını sanmıyorum.
arkadaşlar bunu bastırmak çok zor olmasa gerek.eğer biran önce yapıştırmak istiyorsak hangisine karar verdiysek onu yayınlayalım burada.herkes bi şekilde halleder baskı işini.
okyzan'dan hala bir haber yok.
umarım bu akşam stickerin linkini verir.
ben de yarın bastırırım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri