Suan upload ediyorum ama unutmayın abi baskı olmicak bunlar kesme yöntemiyle renkli yapışkanlı kağıda reklamcıda yaptırmak gerekiyor yoksa uzun ömürlü olmaz..
Printable View
Suan upload ediyorum ama unutmayın abi baskı olmicak bunlar kesme yöntemiyle renkli yapışkanlı kağıda reklamcıda yaptırmak gerekiyor yoksa uzun ömürlü olmaz..
abi illustrator dan başka formattada atabilrmisin photoshopta açabilelim yani ama vektörel olarak çünkü eski site için yaptığını reklamcıya götürdüm açamadık dosyayı orda :(
Photoshop formatında koyarsam bastıramazsın Kaan çünkü ancak illustrator dosyasını reklamcıya götürdügünde vector olduğu için üzerinde düzeltme yapıpta kesim işlemini yapabiliyor..
Hmm kesim işi önemli. MAkasla keserken yalan etmiyelim etiketi. Bide Kırmızı kendini pek göstermez bence. Keşke Beyaz yada daha açık birenk deneseydik.
Rapid'den indiremiyorum...
Your IP-address ***.**.**.** is already downloading a file. You have to wait until it is finished.
Premium-accounts can download many files at the same time. Get your own Premium-Account now. Instant download-access!
If you are not downloading anything, you are using a proxy-server or a shared IP-address. A Premium-account solves this problem as well.
Diyor ancak ben daha önce birşey indirmedim burdan... Başka bir serverdan yükleyemezmiyiz?
o zmn banada kırmızısından yaptırırmısın yıldıray abi benim vaktim olsada yaptıramıcam sanırım çünkü o tanıdık dediğim reklamcıda eski logoyu açamamıştık :(
ok. kaan.
sana kırmızı yaptırırım :)
seni kırmızı seniiii.
gökhanla bana da beyaz yaptıracağım.
evet arkadaşlar istanbul içinde oturup ne renk istediğini söyleyen arkadaşlara yaptıracağım.
adam başı 3 tane yaptırsam yeterli olur mu ?
Yaw bence bular hiç hoş değil :D Yani yazı hoşta şu araba şekli olmasa olmazmı. Bizim arka camlar zaten küçük ve sticker çok büyük kalır diye düşünüyorum. Sadece yazı olsa ve yazıda uzaktan okunacak kadar büyüklükte olsa?
stickeri için okyzanın yazdığı 2. link hata veriyor.
rar dosyası ile açmaya çalışıyorum ama açmıyor ne yazık ki.
ya bir hata var ya da ben biryerde yanlış yapıyorum.
Yıldırım bana da yaptır abi Kırmızı.
Gelince alırım sizden
Zahmet olmazsa
ok. bülent sana da 3 tane kırmızı yaptırıyorum.
bakın arkadaşlar.
ben ozalitçide yaptıracağım.
baştan anlaşalım.
matbaalar yapmıyor öyle birkaç tane.
burada o işleri yapan reklamcı da var mı bilmiyorum.
bilginiz olsun.
sonradan hayal kırıklığına uğramanızı istemem.
Yıldırım benim için sorun yok.
Bu arada Yıldırım diom ama sorun yok değilmi.
Daha kolay gelio
fark etmez bülent .
o da soyadım zaten :)
ok. abi o zaman.
senin için de 3 tane kırmızı yaptırıyorum.
ya düşünüyorum da 3 az mı .
sayıyı arttırsam mı acaba !
Yıldıray, daha Ankara'dan ses çıkmadı ama bize de yaptırsan toptan, biz burada dağıtırız! Sana da ücreti havale ederiz! Olmaz mı?
abi sakıncası yoksa bende istiom sticker
kırmızı olur banada senin için bi sakıncası yoksa yaptırırsan sevinirim
Bir de microab şöyle bir şey yazmıştı! Forumları kurcalarken buldum!
"Sevgili arkadaşlar;biraz evvel "searchandrescue" ile görüştük...
Kendisi sticker a son şekli verildiği takdirde tüm Türkiye çapında bastırarak gönderebileceğini belirtti.Bu konu başka bir başlıkta daha tartışılıyor fakat burası daha bir özel olacağı için başlık açmayı uygun buldum...
Eğer sticker son şeklini aldıysa search isteyenlere yollayacak haberiniz olsun arkadaşlar...
İlgin için teşekkürler searchandrescue..."
Tek elden yapılabilir böylece! Tabii searchandrescue hala aynı fikirdeyse :confused:
abi ben mavi istiyorum yavvvv.
olurmu abi uyarmi.????
evet arkadaşlarım . günaydın.
hem iyi hem de kötü haberlerim var.
iyi haberim stickerleri bastırdım.
şimdilik 20 ad. bastırdım.
kötü haber ise çalıştığım semtte reklamcı yok.
o yüzden ozalitçide yaptırdım.
şeffaf üzerine kırmızı baskı yapıldı.
beyaz olmuyormuş.
daha kötüsü ise bir iki yıkamada veya birkaç yağmur sonrasında stickerin boyasının çıkma ihtimalinin yüksek olması.
yani sizin anlayacağınız uzun ömürlü değil.
linos arkadaşımız ;
stickerin son şekli belirlendiyse searchandrescue arkadaşımızın baskıyı yaptırıp tüm üyelerimize göndereceğini söylüyor.
evet stickerin son şekli belirlendi.
bunu çıkartmalı olarak yaptıracaksa bu çok iyi bir fikir.
ya istanbulda bu işi adam gibi yaptıracağımız bir yer bulacağız ve oraya yaptıracağız ya da searchandrescue ankaradan yaptırıp herkese yollayacak.
takdir sizin. nasıl isterseniz öyle hareket edelim.
ha bu arada istanbul için vadi ne diyecek ona da bakmak lazım.
onun da bir bildiği mutlaka vardır.