Üstünde bu şekilde oluyor fakat diğerinde sanki lastik gibi duruyordu boyle biraz sıkıştı gibi geldi bana..
https://img169.imageshack.us/img169/...totror2mw8.jpg
Printable View
Üstünde bu şekilde oluyor fakat diğerinde sanki lastik gibi duruyordu boyle biraz sıkıştı gibi geldi bana..
https://img169.imageshack.us/img169/...totror2mw8.jpg
okyzancım.
gerçekten güzel olmuş.
birşey soracağım.
www ve com aynı şu an durdukları yerde olsa ama onları şöyle yarım daire şeklinde yapabilirmisin.
sanki arabanın tekerlekleri gibi.
yani alt kısımlarını şişirip yuvarlatsan nasıl olur sence.
bir fikir sadece .
yok abi aşağıda daha güzeldi.
sen bir de söylediğimi deneyebilirmisin ?
bir de öyle bak istersen.
nasıl olur merak ediyorum doğrusu.
abi maksat bilmeyenlerin görüp siteye girmesi diilmi biz nası olsa nalarız madem 3. seçenek oylanmış bence hiç uzatmadan okyzanın bize yollaması lazım bizde reklamcıda halledelim boşuna vakit kaybediyoruz
evet ya bır an önce yapıştıralım artık şunları
ewet zaman kaybetmeyelim belli olmus sonuc yaptırmaya baslayalım peki dagıtım isi nsl olacak ?
doğru söylüyorsunuz vallahi.
madem 3. sticker en çok oyu aldı.
o zaman beklemenin bir alemi yok.
şu buluşmaya yetiştirelim bari.
haksızmıyım dostlarım.
e bundan sonrası okyzana kalıyo yani bi kaç formatta (illustrator dışındada) rapidshare e upload edip buraya link vermesi hadi bakalım can iş başına ;)
aynen kaan.
ben birkaç tane bastıracağım.
yanlız renk ne olacak o kesinleşti mi ?
abi bizim içinde bastırın biz sizden buluşmada alırız ok. parayıda orda hesaplaşırız bana şimdiden 2 tane yaparsanız iyi olur ;)
walla ben buluşmaya kadar mümkün diil yaptıramam yaptırabilsem para problem diil zaten ama malesef iş güç imkan olmuyo :(
yapma be kaan.
abi yokmu sana yakın bir reklamcı.
oralarda baksan , siparişi versen en çok bir günde alırsın ya.
www üstte kalsın...
com u alta tr nin altına alalım daha hoş olacak gibi...
abi drek tanıdığım var reklamcı para bile almaz öle hayvani sayıda yaptırmassam ama vakit yok ayrıca kendime için bi 5 tane fln isterimde öle çok isteyemem utanırım çünkü para istemez benden o yüzden bende isteyemem yani malsef :(
anladım kaancım.
peki başka yaptırabileceğimiz bir yer var mı ?
ben ilgilensem.
bizim oralarda birkaç tane ozalitçi falan var.
ben pek anlamam bu işlerden ama onlar yapabilir mi ?
yoksa matbaa veya reklamcılar mı olmalı yaptıracağımız yer.
civcivx sen geliyorsun buluşmaya değil mi abi ?
okyzan , abi sen en iyisi 3 numaralı stickeri hallet de bastıralım.
madem en çok oyu 3 numara aldı.
öyleyse o olsun derim.
rengi hakkında da ortak bir fikir varsa link verirsen nasıl yapabiliriz, bir kurcalayayım ben.
nerede bastırabiliriz falan.
dijital baskı yapan yada dediğimiz gibi bu tarz işler yapan reklamcılar yapar en temizi
bu daha ii değil mi civcivx in önerisini değiştirdim hoş oldu nerdersiniz..
buarada tersten yapışacak şekilde de yapılırsa daha iii olmaz mı?sticker için..dışardan yapıştıracaklar zaten çoğu kırtasiye baskıcı yapıo önemli olan içerden sticker şeklinde olan.