dotum dikkat ettiysen benim sorum kaç günde kaç aşamadan geçiyor diyorum senin dediğin yerde seninki ne zaman geldi benimki ne zaman geldi yazıyor... soruma cevap arıyorum...
dotum dikkat ettiysen benim sorum kaç günde kaç aşamadan geçiyor diyorum senin dediğin yerde seninki ne zaman geldi benimki ne zaman geldi yazıyor... soruma cevap arıyorum...
FIAT BRAVO
MULTİJET 1.6 16V 105HP
***EMOTİON***
2008
LAV KIRMIZI
Dostum sana hesap sorar gibi bir halim yok. SAdece ara mesajlara bakarsan orda sayfayı hatırlamıyorum detaylı şekilde konuşuldu. Sonucta topik isimleri faklıda olsa sonuç araken sizin sorunuzda işin içine giriyor. Ondan söledim öyle.
Sorunuzun cevabını ben vereyim.
Siparişler için bir bekleme oluyor öncelikle Üretim planı yapılıyor. Plana göre hangi listeyi hangi hafta üretime sokacaklarını planlıyorlar. Ve burda sıra bekliyor. Bu kısım için süre vermek zordur. çünkü 1 hafta ila 50 gün arasında değişe biliyor.
Sonra üretim haftasında üretime sokuluyor. Aracınız 1 günde hattan cıkar fakat aynı hafta listesindekileri garajda toplarlar hafta sonu limana gönderilir. Ordaki garajda bekler. LOjistik ülkelere göre gemi yerleşimde yer ayırır. Gemi dolana kadar bekler. Buda yaklasık 3-4 günlük işlem Fakat gemiler 15 günde bir kalkıyor genelde.
Sonra gemi genelde 3 günde türkeye geliyor. Gümrükte de iş 3 gün sürüyor.
Sonra parti parti Tofaş fakrikasına giriyor. Ordaki evrakları aliş satış şeklinde hazırlayıp, şasi motor no fatura kontrolü yapılır. Sonra gideceği şehir ve bayilere göre parti parti tırlarla yollanır. Burda 2-3 günden haftaya kadar uzaya bilir. Ondan sonrası sizin şehre olana uzaklık yada yola göre değişir.
Umarım yardımcı olmusumdur.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri