Çok ümit var olmayın eve gelecek kişi büyük olasılıkla bir bay olacaktır.Bir ay kadar önce benlede görüşmeye gelmişlerdi.
Çok ümit var olmayın eve gelecek kişi büyük olasılıkla bir bay olacaktır.Bir ay kadar önce benlede görüşmeye gelmişlerdi.
@Linos,
o saatte evde yalnız olacagımdan dolayııııı, kuru pasta falan alayım mı çay demliyim mi, kaç kişilerdir acaba dıye duşundum. ee kişi sayısıda önemlı ....:us:
@xmann, bizim asıl amacımız anketi doğru bir biçimde doldurmak :tabe: (bknz: smile). konuşulanlar yanlış anlaşılmaya yol açmasın
Konu canberkkilic tarafından (08/05/2007 Saat 22:03 ) değiştirilmiştir.
Canberk;bi pul koleksiyonu da ayarlayıver lazım olur,gazoz olayını da unutmamak lazım![]()
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
valla ben memleketteykende annemı aramıslar annemde memnunuz demıs ama arka kapıdakı sorunu soledık ve ertesı gun halletdıler allaha sukur onun ıcın memnunuz
dün beni de aradılar. Ama arayan fiat çağrı merkezinden değildi, çağrı merkezinin performansını değerlendiren başka bi firmaydı....
ay beni de aradılar, sıkıntı geldi artık anket sorularına cevap vermekten..
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
kadına dogru adres vermıştım.gelen eleman gıtmış karşımızdaki satılık olan dairenin kapısını calmışlar.E doğal olarak açan olmamış, daha sonra karşı daireye yani bize uğrayıp beni ,yani (karşı) dairede oturan kişiye nasıl ulaşabılırız demek için adım atarken; annemın kapıya astığı notu görmuşler=Yasin Efendi Zili Çalma (Apt. görevlisi)... Bunlar üstüne alınmış dolayısılya adamlar zili çalmadan gitmişler.
1 gün sonra telefondan arayıp size ulaşamadık ... böyle böyle oldu dediler.Kadın anlatıkça ben koptum..
Kısmet Değilmiş... ne diyelim![]()
![]()
![]()
ooo burada neler olmus kacırmısız bize niye gelmiyo bizdepara verdik bizde araba aldık( cem yılmaz repliği)![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri