Konu ABNEW tarafından (01/05/2009 Saat 02:23 ) değiştirilmiştir.
Tuncay kararın üzücü oldu. Konun ne olduğunu okumadım okumamda çünkü seni biliyorum ve tanıyorum.
Unutmayalım EMNİYET KEMERİ sizi ve sevdiklerinizi, 2 Kg'lık YANGIN TÜPÜ aracınızı kurtarmak için.....
tuncay birara yüz yüze gelir konuşuruz![]()
Oğuzhan'da aktif bir arkadaşımızdı olay neden buralara geldi anlıyamadımburadaki bazı arkadaşlarla DH forumunuda katarsak 3 yıldır forum alemindeyiz 2,5 yıldırda bu forumdayız bu kadar geçen zaman içinde yaşanan bu olay ilk daha öncede benzer bir olay olmuştu ama o tamamen bireysel bir olaydı arada ufak tefek yanlış anlaşılmalar olmuş ve olay çözülmüştü sizin olayınızında böyle olmasını temenni ediyorum aksi bir durumda ise seni yürekten destekliyorum içimizde o tarz kişilerin barınmasına karşıyım,
Tuncay bende diğer arkadaşlara katılıyorum kararını tekrar gözden geçirip "pire için yorgan yakma" derim, herkese iyi forumlar dilerim...
Basın-Yayın Sorumlusu
arkadaşlar işimize gelmeyen hosumuza gitmeyen herkes icin bu gitmeli mantıgını gutmuyoruz. ama ortada genel ahlak kurallarına uymayan bir durum oldugu icin ve bu arkadas ta kendisine duşen cevap hakkını kullanmadıgı icin boyle bir durum olusuyor.
Konu Ah-MeT tarafından (01/05/2009 Saat 17:27 ) değiştirilmiştir.
yanına uğrıcam zaten femoli. bu ara fazla yoğunm o nedenle bi gelemedim.
eyvallah abi
Ben olayın çözülmesi için kendisinede defalarca mesaj attım. ama her seferinde farklı bahaneler çıktı karşıma. eğer ki bana t-shirtleri kullandım ben parasınıda gönderemiyorum deseydi bile bu olay duyulmazdı ve aramızda tatlıya bağlanmış olurdu.
+1
Konu civcivx tarafından (01/05/2009 Saat 13:50 ) değiştirilmiştir. Sebep: Alıntı kaldırıldı.
merak ettim belki kacırdım ama kac tişört ten dolayı bu kadar bahane uyduruyor herhalde 100 tane almıs
2 adet t-shirt göndermiştim.
Tuncay Bey
Gördüğüm kadarı ile aktif ve paylaşımcı bir üyesiniz..
paylaşımı bol ve seviyeli bir forumun olmazsa olmazı
sizin gibi üyelerin çoğunlukta olması ve yadsınamaz katkılarıdır..
olup biten hakkında yazılanları okudum..size hak veriyorum..
ancak diğer arkadaşlarında yazdığı gibi ''pire için yorgan yakmayın''..
bu konunun uzaması olaya daha da hoş olmayan bir görüntü verecek..
lütfen size yapılan ricaları kırmayın , kendi açınızdan olayı kapatın ve
bu olayı olmamış kabul ederek G.punto sahipleri&severleri ile düzeyli paylaşıma devam edin..
yönetimin bir an önce olaya el koyarak mevcut durumu incelemesini talep ediyorum..
Durum iyice ilginçleşti...
Bahse konu üye de foruma veda başlığı açtı...
Ancak polemik olmaması açısından sessizliğini koruyor...
Normalde ortalama insan psikolojisi, giderayak kendi haklılığını ispata çalışır ya da gitmeden önce ne söylesem kar diye düşünebilir...Ama durum bu değil...
Ortadaki haksızlıktan Tuncay bey'in öncelikle manevi sonra maddi etkilendiği malum..Ama gerçekten bilmediğimiz bazı şeyler var gibi geliyor en azından Oğulcan açısından...
Gelelim nihayete,
Bahse konu üye kendi isteği ile ayrıldığına göre,
1. Yönetim bir karar alma zorunluluğunda değil...
2. Tuncay bey'in gitmesine gerek kalmadı...
3. Konu bence ortada kaldı ama kapatılarak daha fazla can sıkıntısının önüne geçilebilir...
4. Neresinden bakılırsa bakılsın hoş bir durum değil; bilinçli gönderilmediyse ayrı bir dert, göndermeyi önleyecek kadar sıkıntı gerçekten ortaya çıktıysa ayrı bir dert...
5. İçine ''PARA''nın karıştığı her türlü organizasyon muhtemel sıkını sebebi olacaktır...Yüzlerce kişi içinde 1-2 kişinin itirazı bile büyük bir organizasyonu tatsız hake getirir...
6. Ben t-shirt yaptırmamış olsam da ilk parti için harcanan emeğe bir kez daha teşekkür ederim...
emir nasıl özet çıkarmışsın![]()
Evet arkadaşlar. Gün geldi çattı. Artık veda zamanı. Bu olay başka türlü neticelenmiyeceğine göre noktayı koymak bana düştü. Diğer kişide açıklama yapmadan konunun sadece canını sıktığını belirtmiş bu daha da bi garibime gitti benim. Daha fazla uzatıp değerli zamanınızdan çalmak istemem. Ben yeterince açık olduğumu ve herkese söz hakkını verdiğimi düşünüyorum. Bundan sonrası için söz hakkım olmayacağı içinde konunun kilitlenmesini rica ediyorum. Ben bundan sonra online olmayacağım ve bu nedenle üyeliğimin silinmesinide istemekteyim. Güzel dostluk ve sohbetleriniz için teşekkürler. Saygılarımla....
Yapma be Tuncayyyyyy.. Haklısın Sonuna kadar haklısın ama bence yazmaya devam etmelisin....
GRANDE PUNTO 1.3 MTJ FUN BEYAZ CO-PİLOT - BLUE ME - FIAT HI-FI 100W SES SISTEMI
Eski Nick:07sea07
olmaz tuncay gidersen bizzlere haksızlık yapmıs olursun. ne yani dursut insanalr mı cekip gitmeli
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri