Hiçbirşey anlamadım(biri açıklarsa iyi olur)ama kalmanız için ısrar ediyorum.Bence doğru olan paylaşıma devam etmeniz.
Hiçbirşey anlamadım(biri açıklarsa iyi olur)ama kalmanız için ısrar ediyorum.Bence doğru olan paylaşıma devam etmeniz.
Diğer konuyu okudum..
Zor bir durum ama forumu bırakmaya engel değil...
Bence bu konudan başka sıkıldığınız konular da var ki kararı aldınız...
Yapılan hiç hoş bir davranış değil...
Ama bunu belirtmekle zaten bizi bu konuda uyardınız...
Bahsettiğiniz kişi de gelip kendi meramını anlatmadıkça ya da mantıklı bir sebep sunmadıkça üyeler nazarında ''dikkat edilecek'' kişiler listesinde olacak...
Ama bu üyeyi atmazsanız ben giderim demek daha fazla tepki çeker...
Haklı olduğunuzu düşünüyorum ama olayı sadece sizin ağzınızdan dinledik...
Arkadaş ta 1-2 satır yazsa görsek bakalım kalan üyeler olarak bizler de bahsi geçen kişinin forumdan uzklaştırılmasını istiyor muyuz istemiyor muyuz...
Bence haklı olduğunuz konuda haksız duruma düşecek şekilde davranmayın... Forumda uyuşan,uyuşmayan bir sürü insan var...Sizde bu renk cümbüşü içindeki safınızı koruyun..Sizin bizden bizim de sizden öğreneceğimiz çok şey var...
Öncelikle yorumunuz için teşekkürler.
Fazla tepki çekme konusunda size hak veriyorum. Ama ben bunu isterken düşüncem ya o ya ben değil. Bunu söyleyebilecek kadar çocukta değilim. Bence yanlış yapmış bir insanın bu ortamda bulunmasını istemiyor olmamdı. Bunun içinde konuyu herkesin okuyabileceği şekilde açtım ki ortak bir karar çıksın. Herkesin söz hakkını kullanması burda ki en büyük isteğimdi. Ama bunu kullanmaması benim suçum değildir sanırım.
Ben kendimce haklıyım. Burdaki derdim uyuşma ya da uyuşmama değildir. Bunu anlayacağınıza eminim. Teşekkürler.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri