Alıntı GooSe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet elimde 2007 yılının ve araç alınırken verilen GP kağıtları mevcut ve burada gözüküyor, arabayı aldığım arkadaş ilk el birazda olsa adamı tanıyorum ve değiştirme olayına gireceğini düşünmüyorum sorduğumda aracın kendine o şekilde geldiğini söyledi kendimde fiat çalışanı olduğum için şirket içinde olayı bir araştıracağım gelişme olursa forumda sizleri haberdar ederim.

Arka koltuk 3. Koltuk kafalığıda yok(takılan yuvalar da yok takılan yuvalar olsa hadi vatandaş sökmüş diyeceğim ) bu arada bunların e-per yedek parça sisteminden resim numaralarını buldum pazarteside fiyatlarına bakıp sipariş etmeyi düşünüyorum. Bunları eklesem bile aracı iyi bir fiyata aldığımdan bana yine hesaplıya gelmiş olacak

Bugün kayıtlara baktığımda bizim vatandaşın aracı aldıktan 1 ay sonra durumu fark etmesi ve itiraz ettiğini, aracı satan bayinin ise 500 tl iskonto yaptığını gördüm. Dolayısıyla alan razı satan razı konumunda gerçekleşmiş olay. Bundan sonrası için bakalım Mar-tur'a sorucağım linea ile aynı kolçak kullanılıyormuş duyduğuma göre. Mar-tur dan parekende satış yaptırabilirsem daha uygun fiyatlı olacağını düşünüyorum.