yorum objectif değil Allah aşkına ciddi ye almayın büyük gazetenin küçük yazarı işte yada at gözlüğüyle bakana ne denirse ondan. Ben zaten haber türk okumam izlemem discoverychannel forever![]()
yorum objectif değil Allah aşkına ciddi ye almayın büyük gazetenin küçük yazarı işte yada at gözlüğüyle bakana ne denirse ondan. Ben zaten haber türk okumam izlemem discoverychannel forever![]()
Arkadaşlar 1993 den beri aldığım otomobil dergilerinin sayısı 1000e yaklaşmıştır...Bu sözü geçen kişi de Otohaber dergisinin uzun yıllar yayın yönetmenliğini yapmış sektörle ilgili oldukça bilgisi oln bir insandır...
Daha önce binmiş mi? konusunda yorum yapan arkadaşlar için söyleyeyim Gpve daha pek çok aracın Avrupa'da yapılan lansmanlarına katılıp testlerini yapmış bir kişidir..
Yazmış olduğu görüşlere ben de sizler gibi katılmasam da adama laf etmek uğruna ''O ne anlar'' edebiyatı yapmamız da çok doğru değil..
Fiat konusunda bir önyargısı olabilir...Severek okuduğum pek çok yazısında bu şekilde bir husumete hiç rastlamadım ancak bunun neden olduğu da ayrı araştırma konusu...
İnsanlara örnek olacak mevkide bir kişinin daha sorumlu yazılar yazması gerektiğine ben de inanıyorum...Çevresinde GP ilk seri ile ilgili kronik sorunlar nedeniyle böyle bir yazıyı kaleme alırken bahsettiği yorumları yapması yine de talihsizlik olmuş...
Ama şu da var ki son dönem itibariyle;
Fiesta'nın yeni kasası çıkmışken,Corsa ortalıkta salınırken ve Polo gibi diğer güçlü rakipler varken dışarıdaki insanın gözünde Gp'nin eski albenisi kalmamıştır...Bu sebeple sıradan demiş olabileceğini düşünsemde bu cümledeki sıradan kelimesinin anlamı bence ağır kaçmış..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri