Tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz ama en azından topluma bilgi verirken objektifliği korumak gerekiyor bence,
Hepsini okudum.Bana göre tek doğru ve objektif yorum GP şasisi taşıyan Linea nın C Segmentinde değil de B Segmentinde olması gerektiğinin vurgulanması.Fiat 500 ün Çakma Mini olarak vurgulanması (Fiat500 ün geçmişini bilinmiyorsa bile en azından araştırılıp daha sonra Çakma denmesi daha doğru olurdu), GP ile ilgili her türlü olumsuz görüşü tartışarak da olsa kabul edebilecekken araçlarımızın ''sıradan'' olarak nitelendirilmesi gerçekten gülünç bir durum.Keşke GP nun herşeyi kötü bir tek tasarımı var denilseymiş en azından daha objektif olunurmuş
Bu tarz yazılar yazılırken fiyat, donanım, tüketim, bakım gibi kriterlerin araçlarla birlikte değerlendirilmesi gerekir.Çakma Mini demekle, sıradan demekle bir yere varılamaz.Bizler bile şu GPTR Platformunda yeri geldiğinde diğer marka ve model araçları çeşitli kriterlere göre değerlendirebilmekteyiz.Hatta çoğu zaman kullandığımız araçların kötü yanlarını da belirterek diğer araçlarla kıyaslamaktayız.Bu GPTR de bile yapılabilirken (Yani GP Forumunda) tarafsız bir yazının bu hale gelmesi ya da getirilmesi bence çok kötü,
Önceden de söylemişimdir: Siyaset-Futbol-Otomobil konusunda uzmanız Biz Türk Milleti
Bence mail ya da kınamaya yani birşey yapmaya gerek bile yok,Ahmet Çelik e saygılar...
Yer imleri