ızgara ve jantlara talibim :)
Printable View
ızgara ve jantlara talibim :)
vay bee , iç mekan harika görünüyor . Koltuklar çok sportif ve güzel , siyah tavan ve sutün döşemesi iç mekanı kasvetli ve bir o kadar da sportif yapar iyi ki koymuşlar, karbon kaplamalar da güzel,direksiyon harika derisi ve metal kaplamaları çok şık , deri kaplanmış konsol kalite hissini artırıyordur kırmızı dikişler de sportif ve çekici ,göstergeler metal çerçeveyle biraz derine alınmış hissi vermiş ki çok yerinde gayet de şık bir karar. İç mekana serpiştirilmiş abarth akrepleri de gayet şık ve özel görünmesine sebep oluyor."sport boost" tuşu kendinden çok söz ettirecek gibi.
Artık 207 GT'nin ciddi bir rakibi var ki iç ve dış olarak çok daha güzel umarım motor da başedebilecek kapasitededir.Merakla bekliyoruz
abiiii içi mükemmel ötesiymiş yaaa dıştan çok ilgimi çekmedi de içi gerçekten aklımı aldı dicek laf bulamıyorum dilim damağıma dolaştı ellerim titriyo :D
Abi o fotoğraflar ne öyle yaw! Göstermeyin kardeşim şunları bana...:icon_smile_tongue:
bunu satsalar 60 milyar deseler alırmısınız arkadaşlar?
param olsa alırım walla bu segmentte başka bi arbaya 60 lira hayatta vermem ama buna verirdim
jantları goremedım resım mı sılınmıs?
eyw. ılk once baya bekledım cıkmadı resımler sımdı cıktı saol ..
Sustum Soyleyecek Birsey Kalmadi...
1.4 T-Jet in ( GP Abarth daki) bazı özelliklerini buldum:
S-4:1368cc-Dohc-16v
Garrett IHI RHF3 P-10.5 Turbo ünitesi
150.1 PS(148bhp-110.4kW)/5500rpm
230nm(170Ibft-23.5kgm)/3000rpm
Standart jantlar 215/45/17
Disk çapları ön:305mm arka:264mm
6 ileri
Hızlanma verileri henüz yok...
180 HP... :icon_smile_shock: :eek: :pray:
İşte her zaman en güçlü motorları yaratan Fiat tan beklediğim bu...
valla ben 60.000 ytl veririm hatta gelsin size bir süprizde yapabilirim yani ben alırım bu arabayı sanırım :D
1.4 T-Jet 150bg 40000YTL yi kesinlikle geçmez...
ama burda abarth dan bahsediyoruz beyler ben 60.000 ytlden aşşağıya beklemiorum unutmayın o arabanın 2 koltuğu bile 3.000 ytl :D
muhtesemmmm olmus ya inanamiyorumm. Insallah bu tarz, bizim arabalar icinde kadranlar uretirler de su berbat kadranlardan kurtuluruz.
abovvv bune yav resmen kapaklarım kaydı:ebebe: koltuklara bak bee tavan döşemesi bide göğüslük dikişleri bomba olmuş8P
arkadaşlar ne 60000 ytl 'si ya bahsettiğimiz 1.4 150 hp küçük sınıf araç 60 bin filan ütopik rakamlar bunlar . 207 gt tam donanımlı 38.900 ytl , GP nin tüm modelleri 207 'den ucuz bu abarth modeli gt 'den biraz pahalı olabilir . Benim tahmini satış fiyatım bugünkü şartlarda 40-42 bin ytl civarı olacağıdır ,fazlası olmaz düşük vergi diliminde çünkü, zaten olursa kaybederler. GOLF GT bile 53 bin ytl ,fiat 'ın fiyat konusunda gerekli duyarlılığı düşüneceğini düşünüyorum.
şu turuncu dikişli deriler ve o direksiyon simidi yokmu abi bitirdi beni resmen :)
paranın gözü kör olsun:)