hemen hemen aynısı ama bizimki daha güzel nede olsa bir gp..
hemen hemen aynısı ama bizimki daha güzel nede olsa bir gp..
ya aklıma bişey takıldı amacım sorgulamak değil
punto wrc kardeşim sen üniversiteye 16 yaşındamı başladın?
birde hangi okul mezunusun yazarsan sevinirim?
punto wrc
kusura bakma ama sen git başka araç al ya.. valllaa
senin gönlün puntodanyana değil...
bizler punto gönüllüleriyiz...
bu küçük ama çok önemli ayrıntıyı hiç unutma ve aklında tut kardeşim...
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
GP SEVİLEREK BİNİLMESİ GREKEN BİR ARAÇTIR. ONU BU ŞEKİLDE DEĞERLENDİRMEK GEREKİR. Eğer sıradan bir otomobil istiyorsanız piyasa bunlarla dolu gidip alın. İster daha kaliteli ister kalitesiz. Biz gp severler objektif olamayız.
arkadaşlar yüklenmenin anlamı yok isteyen her şeyi söylemekte özgürdür
birde sky doom 3 ay beklemeye değer inanın buna... pişman olmazsınız
Evet AWD arkadaşıma katılıyorum polo da neymiş. Golf GT alırsan manyak güzel bir araba. O zaman gp ile yarışır ama polo yanına bile yaklaşamaz.
Bak arkadaşım 2,5 aylık GP sahibi bir BAYANIM. Böyle bir araca sahip olduğum için hiç pişman değilim çok araştırdım ve sonunda GP me kavuştum. Benim skydome da var full aldım. Evet haklısın ufak tefek sesler geliyor ama bunlar korkulacak şeyler değil. Sonuçta biz arabamıza aşığız en azından ben çok seviyorum gözüm gibi bakıyorum. Gerekeni yaparsan ses mes kalmaz. Ama sakın toyota ile karşılaştırma
:icon_smile_kisses: Hiç korkma ve bir gp sahibi de sen ol...hatta egzotik kırmızı al dehşet güzel bi renk...evet benim de düşüncelerim bu arkadaşım.:icon_smile_kisses:
* GP GÜZELİ*
1905
araçta bazı sorunlar olabilir mercedes te bile sorunlar var şikayetimvar.com da puntoyla ilgili bir çok haber okudum ve bu mesleğin içinde olduğum halde gidip bir grande punto aldım kötümü yaptım kesinlikle inanki yine araba alacak olsam kesinlikle yine grande punto alırdım (tabiki bu sefer 1,3 90 bg lık almak isterdim ama olsun) yaşasın arabamın 1,3 75 bg motoru ve yaşasın sky dome mum
Peugeot 307 DesignTech 1.4 90 HP Çelik Gri...
Bende niye tıkırdama yok anlamadım7 aydır kullanıyorum.
Bilader benzetmen hoş değil arkadaşım ama sorun değil
kimlik bilgilerini öğrenmek istemedim
22 yaşında ve yüksek makina mühendisi olduğunu yazmışsın
22 yaş yüksek makina mühendisi olmak için genç bir yaş onu merak ederek sordum yoksa altında çapanoğlu aramana gerek yok
saygılar
bizde de bebe çok kullanılır
bu arada punto al keyfini yaşa derim aklın geride kalmaz çok binmek istiyorsan multijet al yok ben az öz binerim yada sevgilim benzinlik sahibi diyorsan starjet al her iki motorda istediğin performansı sana verecektir
ha şöye vallahi gülümseyen yüzler ve gülümseten kelimeler görmek istiyoruz forumda...
@punto-wrc
Ne kadar sürede gelecekmiş araç--pazarlığını yaptınmı?
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
walla tam olarak bilemeyiz nezaman geleceğini diolar... Fiyat içinde garanti weremeyiz diolar... Anlamadım bu işi... Ama burdan bi arkadaştan öğrendiğime göre mart ayı içinde bir filo gelecekmiş... Bayi ne zaman geleceğini nası bilmio anlamadım... çağrı merkezini aradım biz bilmeyiz bayi bilir dedi... İlginç... Mart ayı içinde gelecek umuduyla bekliorum işte... Fiyatlarda bi oynama olmaz inş...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri