zaten gp nin üzerinde fiat amblemi yerine vw amblemi olsa herkes koşa koşa alırdı ve de fiyatları uçardı, bu paralara almak mümkün olmazdı gp yi.
Arka kapı ayarı ve göstergelerin üstünden sadece çok bozuk kaplamalı yollarda gelen cızırtı haricinde ben de bir sorun yaşamadım.Onları da hemen hallettiler zaten. 20.000 km'ye yaklaştım. Hatta ben Nisanda almış olmama rağmen tıkırtı burcu sorunu da olmadı. Ama arkadaşların dediği gibi tereddüt ediyorsan Polo al. 1 sene sonra da kasa değişir. Elinde sadece VW logosu kalır.
zaten gp nin üzerinde fiat amblemi yerine vw amblemi olsa herkes koşa koşa alırdı ve de fiyatları uçardı, bu paralara almak mümkün olmazdı gp yi.
ya ben size şunuda söyleyim yeri değil belki ama audinin kullandığı quattro teknolojisini fıat ın bulup geliştirip audiye sattığını çoğu kişi bilmez ayrıca audi fıata her sene belli bir para için para ödüyor yani vw audi veya başkası sonuçta hiç birşey sorunsuz yada mükemmel değildir
Bi arabananın iç malzemesinin kaliteliğini we işçiliğini anlayamıosan sana bişi diyemem... senin harbiden bi cihaza ihtiyacın war demekki... Plastik kalitesini ölçen aletle değil bizzat kendim gördüm... Arkadaşlar ne bu tepki.. Ben punto gibi bi işe yaramaz mı diorum... Sonuçta almayı düşündüğüm bi araba... Forumun servis bölümündeki konuları okudum we okadar çok tıkırtı şikayeti yazan olmuş ki bunu söledim ama şuraya bak ha... Benim düşündüğüm bu iki model nie kıyaslamayım... Yok hiç kasma polo al bilmem ne... Bide bunu yazan bi moderator... Burda size bişi danışayım dedim ama karşılaştığım muameleye bak...Yazdığım msjlar açık we net böle böle şikayetler warmış bana göre polo şöle dedim punto böle dedim ama harbiden çok güzel çok yardımcı gerçekten bi foruma yakışır ceewaplar aldım teşekkür ederim...
saol korhan benim test ettiğim arçatada bi problem yktu... Polo değişiomuş zaten... başka bi modelmi gelcekmiş neymiş tam bilmiorum...
biz sana yardımcı olmaya çalışıyoruz zaten burda ama sen puntoyu aşşalıyosun yok kaliteymiş yok kendi paramı kazanırsam golf müş fln biz burda şatış temsilcisi diiliz sen punto alırsan bizim tek kazancımız aramaıza bi kardeşimizin daha katılması olur bunları değerlendirerek eleştiri yaparsan daha ii olur...
Demon Driver|Damien|
benim neye ihtiyaım olduğunu sana sormam düzgün konuş senin yaşın kadar arabaya bindim ben zaten yazdıklarından belli yok babam alıcak yok şöyle sanki sana soran oldu kim alırsa alsın sen önce otomobil bilgini tamamla birazda seviyeli ol sonra buralara gir tamamı
tabi ki şaka yollu dedim arada kalınacak araba değildir punto diye.. bu kadar gaza gelme arkadaşım. buradaki insanlar araçlarını çok seviyorlar, biraz al gülüm ver gülüm oluyoruz bazen, ben de kızıyorum.:peace:
sana açık net diyim, 1 senedir kullanıyorum. bence motoru iyi bu arabanın (sınıf rakiplerine göre), konforu çok çok iyi, donanımları süper. görüş sorunu en büyük sorunu, yol tutuş biraz gevşek (standart yay ve amortisörlerle). servisi, yedeği, (tahminimce) ikinci eli seni üzmez. makyajı 2008'de yapılacak, tipi hoş. vites geçişleri kolay ama kavrama anı biraz sert. bagajı küçük ama koltuklar yatıyor gerekirse. başka ne diyim, zaten araba dediğin aşağı yukarı bu kadar bişi.. polo'yu da poloculara sor, kararını ver. şahsen aramıza gelmene seviniriz...
haa bi de unutmadan, güzel bir paylaşım ortamı var puntocular arasında, sanırım bunu polo sağlamıyor![]()
Evo MultiAIR!
arkadaşlar uzatmayın,arkadaşımız karar aşamasında bir soru sormuş,kendisine yardımcı olalım,sonuçda elbette kendisi karar verecek ve istediği aracı alacak.
soru sormuyor garip garip yazılar yazıyor
mini de çok sorunlu bi araba ama bi dolu seveni var. yani önemli olan bi arabaya severek binmen. bendede tıkırtı geliyo ama servise bile götürmüyorum güzel bi müzik çalıyorum oluyo bitiyo![]()
saolasın... 2 . el konusunda bende öle düşünüyorum... zaten punto hoşuma gitmese niye almak istiyeyim dimi??? sadece sizlere fikirlerinizi flana filen sordum... poloya 30 werceğime full we görünüşüde gayet ii olan serwisi falanda makul olan punto ya 27 weririm mantığındayım... sadece paylaşayım dedim ama sana soranmı oldu die bi cewap alınca üzüldüm tabikide...:icon_surprised: :icon_surprised:
!!! konuyu kapanmaya maruz bırakmayalım...
Karizmasınada dieceğim yok harbiden şekil bi araç.... hele siyahı yakıo....
bak kardeşim sen özel şeylerini direk kafadan yazıyorsun kızdığım bu ayrıca yazdıklarını okursan arabayı resmen kötüledin istersen yeniden oku bu noktadan sonra zaten karışmam sana sadece tavsiyede bulunduk illa bunu al demedik ama sen golf böyle polo şöyle corolla böyle sanırım anlamışsındırki herkes burda iyi kötü herşeyini yazıyor diğerleri yazıyormu yada söylüyormu sırf arabam kötü demesinler diye sorunlarını söylemeyenler var benim anlamadığım diğer markalarıon servisleri sırf periyodik bakımmı nyapıyor ses yok sorun yok sadece bakım oh ne ala bir kere bu yollarda ses yapmayan arabanın ben kurbanı olurum ayrıca bu forumda herkes birbirine saygılı sevgili seviyeli kalkıpta bana ters konuşursan olmaz
Punto-wrc ;
Bence her ikisinin artılarını ve eksilerini karşılaştır.Kafana hangisi yatarsa onu alırsın.Bu artı ve eksi konularında bizden yardım istersen zevkle edebiliriz.
Biz bazen hakikaten abartıyoruz rastladığımız sorunları! Sürekli GP konuşulan bir ortamda da bu gayet normal! 1-2 örneği saymazsak dişe dokunur ya da servislerin henüz çözemediği bir sorun yok! Hiç bir şey bilmeden foruma giren arkadaşlar da bütün bu konu başlıklarını görünce biraz çekiniyor olsalar gerek!
GP sahiplerine iyilik yaparken acaba yeni alacak olanlara kötülük mü yapıyoruz diyorum kendi kendime...:icon_confused:
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri