siparişi verince euro kuru etkilmez ben aldığımda öyle olmuştu.fiyat garantisi verilmişti.ama banka faiz garantisi alamadığımız için euyro ile birlikte faiz de artınca değişen bişi olmamıştı.
Printable View
siparişi verince euro kuru etkilmez ben aldığımda öyle olmuştu.fiyat garantisi verilmişti.ama banka faiz garantisi alamadığımız için euyro ile birlikte faiz de artınca değişen bişi olmamıştı.
Punto-Wrc
Önce mesaj yazıp sonra siliyorsun.Neden böyle davrandığını sorabilirmiyim kardeşim-ardından yazılanları havada bırakıyorsun...
gittim 3 kapı 14 fire dynamic cam tawan rock siyah almaya yok dediler... yarın genel stoklara bakılcak ama büyük ihtimal yok tur dediler... yeni partiyi beklersin dediler...onunda nezaman geleceği we fiyatı konusunda garanti weremeyiz dediler :( olay o yani manawdan domates almaya harbiden benzemiomuş.... bakalım böle terslikler çıkcaksa we 4 kapı siyah camtawansız warsa onu alacam artık... nede hayal kurmuştum cam tawan 3 kapı die ama içimde patladı diebiliriz....
Cam tavanlı araç bulmakta zorlanırsın-ancak sipariş iptali var ise yada showroom aracı ise olabilir belki.
Bunun dışında "eklenen bir özellik" olduğu için beklemen gayet normal.Bu kadar ümitsizliğe kapılma bu bir terslik değil.
Bekleyen derviş muradına eriyor.Benim şimdi en çok hayıflandığım özelliklerden biri cam tavan...
inş abi ya... inş. tez zamanda kawuşurum siyah 3kapı cam tawanıma:)... ama 2-3 ay beklicen derlerse heralde sabredemeyip 4kapı camsız alırım artıkın.... yarını iple çekiorum walla....
@punto-wrc
acaba ben mi yanlış gördüm yaww sabah yaş kısmında 16 yazıyodu sanki.alla alla yaşlanıyorun galiba:You_Rock_Emoticon:
yok abi yanlış görmüşün... kimlik fotokopisi yollayabilirim :D
Ya bende öyle gördüm sanki harbi sapıtıyorum bende bu internet sigara gibi oldu ya böyle yapıyo gözleri :(
kardeş alttaki imzayı okursan baya özellikli bi puntoya sahibim ve ben bu arabayı 5 ay bekledim yani bu arabalar aynı bmw ve audiler gibi siparişle gelio türkiyeye oyüzden bulman imkansız denecek kadar zor
üffff 5 ay... dile kolay walla... nası dayandın bilader... insan sabır taşı olsa çatlar :D... ne warsa almışın ama... kazasız belasız...
8M
evet işte ben bu arabayla ne polo nede golf kıyaslarım çünkü 2sindede deri döşeme yok :D:D:D:D:D:D:D
( en basit örnek ;) )
VİVA GP 8O
saat daa 23 yaa... zaman nie bukadar yawaşladı bugün... aaa... yarın olsada kurtulsam... cam tawan senin olsun fiat bana puntomu weeerrrrrrrrrr :D:D:D:D:D
Ben 1 hafta zor bekledim oda krediydi, trafikti bilmemneydi derken geçen süre uyuyamaz olmuştum. Şimdi keşke 3 ay daha bekleyip skydomlu araç alsaydım diyorum.
Bravoda sky dome varmıydı ?
yeni barvoda olmamaı yav hemde şekillisinden var
Valla bir çok kronik sorun diye yazıldı.
bende aracı aldığımdan buyana sadece tıkırtı burcu değişti ve arka kapıları ayarlatabilmek için biraz servis kapısı aşındırdım. Onun haricinde araçta ses mes yok. Gayet memnunum. Aracın süspansiyon sisteminin çalışma sesi var ancak bu karakteristik bir özelliği aracın. Bu şekilde çalışıyor.
Klima ile ilgili sorun yaşamıştım ama onunda sorun olmadığını öğrendik. (soğutma ile ilgili hiç bir porblemi yoktu.sadec biraz sesli çalışıyor belli devirlerde. bununda çalışma şekli buymuş)