evet, umarım hersey sut liman olmuştur. 2 arkadas da ıyı nıyetlıdır..
arabayı elestırmeye devam .... ;)
Printable View
evet, umarım hersey sut liman olmuştur. 2 arkadas da ıyı nıyetlıdır..
arabayı elestırmeye devam .... ;)
aynen yazdığın gibi linos kardeş arabada bir şey gören konu açıyor ondan sonra hoppala arab çok sorunlu oluyor bir civatası eksilen hemen kronik sorun diye konu açıyor dışardan geeln de bir bakıyor araba sorunlar yumağı ho kaçıyor lütfen biraz daha dikkat edelim sorunlarımız çözülmezse buraya konu açalım bence
tabiki olmaz kimsenin kimseyle ter konuşma hakkı yok ama ben iç kalitesi pek hoşuma gitmedi plastiği kaliteli değil gibi geldi bana diince plastik kalitesini ölçen bi cihazmı war dediğinde iğneleyici bi söz olarak anladım ondan cewap werdim... Bi problem olmasın sadece fikirlerinizi öğrenmek istedim we deneyimlerimi söledim ok? sonuçta buraya tartışmaya değil bilgi paylaşmaya yardımlaşmaya hoş wakit geçirmeye gelioruz...
Neyse sonuç olarak Siyah 1.4 fire dynamic 5k üzerinde duruorum,, inş. skydome da oolur...
Herkese hayırlı kazasız günler....alırsam inş. en kısa zamanda fotoları sizlerle paylaşırım...
hayırlısı olsun kardeşim skydome tavsiye ederim bende var havası bambaşka plastik kalitesine gelince ikiside sert plastik ama puntonu renk seçimleri daha iyi ve daha canlı polonun ömrü bitmek üzere ayrıca sunulan motor teknolojisi olarak punto hem benzin hmde dizelde bir adım önde
Arkadaşlar bende punto almaya kara vermeden önce bayağı araba baktım .Özellikle 207 vardı kafamda .Ancak arabanın arka koltuğuna ancak sol bacağım sığınca ve donanım olarak dynamic'in yarısı kadar bir donanım olunca vazgeçtim.Jazz düşündüm ama arabanın kronik sorunlarını okudum(Jazzcı kardeşler forumuna bakabilirsiniz).Özellikle 90 km üzeri hızlarda arabanın aldığı ses gerçekten çok fazla. Polo hiç düşünmedim çünkü gp'ye göre daha masraflı yakıt tüketimi daha yüksek servis ücretleri daha pahalı vs....ve aynı fiyat aralığında sunduğu donanım çok daha zayıf. Eğer plastik işçiliği bu kadar önemli ise zaten bir üst sınıf arabalara bakman lazım .Sonuçta bu segmentte hemen hemen hepsinin aynı .Sadece biraz daha iyi görünüyor diyebilirsin.Sonuçta araba işi tamamen tercih meselesi . Ayrıca da yanlış anlama ben 31 yaşındayım bu arabamı kendi paramla hatta bankanın parasıyla (kredi)alıyorum. Benim düşünmem çok normal Eğer babam alsaydı hiç düşünmezdim. Sonuçta Gp daha genç ve daha spor bir araba diğerlerine nazaran. Kronik sorunları çok fazla olmayan, donanım seviyesi yüksek ve kullanış keyfi olan bir araba. Nasıl olsa memnun kalmazsan ileride değiştirirsin .Bu işin sonu yok .Mesela ben arabayı aldıktan sonra Ekim gibi Bravo gelecek, tam tarihini bilemiyorum ama Toyota Auris gelecek Yeni Honda fit gelecek vs... Bence al ve çıkarabildiğin kadar keyfini çıkar.....
Uzun oldu Özür Dilerim :)
2006 da nisan ayında aldım aracımı,şuan 37000 km de,arka kapıların zor açılması ve tıkırtı burcumudur nedir o olay haricinde yoktu bir sorunu,kolayca o problemleride çözdük ve dediğim gibi 37000 km de ve 45 yanak lastik var,jantları 3 oldu düzelttiriyorum ama arabamda anormal bir tıkırtı ses vs yok.
olanlarda zaten bu yol şartlarında zaman içersinde olabilecek oluşabilecek seslerden ibarettir.
Buradaki insanlar grandepuntocu olduğu için burdalar,o bakımdan araçlarımızla ilgili eleştiri dokunur,buda gayet doğal bence.Ama iş bu marka daha iyi daha kötü muhabetine geldimi bence burası yeri değil.
Elbette puntodan daha iyiside var kötüsüde ama dediğim gibi genel anlamda bunu tartışılacak bir yerin burası olmadığı düşüncesindeyim.
Sen anladığım kadarı ile poloya karar kılmışsın,hayırlı olsun arkadaşım,güle güle kullan allah kaza bela vermesin...
teşekkürler... inş. bakalım şu skydome işi harbiden çok güzel gözüküo.. fakat fotolardan tam anlaşılmıo we bizim burdaki showroomdada yok bi foto koyabilirmisin?? yani tüm tawan cam we yarısı açılıo dimi?? arka koltukta oturanların üstüde cam yani dimi.... yani 5 kapılıda nası durur ki? içeriden we dışiarıdan çekilmiş fotoların warsa paylaşırsan sewinirim... skydome u daa ii görmiş olurum....
yok poloya karar kılmadım.. mavi ışıkları etkiledi ama serwis ücretleri we 30 milyara okadarcık donanımıda bi okadar soğuttu... punto ya karar kıldım da yinede fikir edinmek için sorudum.. Şöle simsiyah we skydome lu bi punto harbiden ii durur...
sanırım üye arçları kısmında resimler var bolca fikir edine bilirsin komple cam tam ortadan açılıyor diğerinin üstüne biniyor içerden tam ortada bir bölünme var hem ön hem arkanın perdeleri ayrı ayrı tam oto matik açılıp kapanıyor sıkıştırmamam ve ısı yalıtımı var 3 tane ana şekilde açabiliyorsun tabi istersen ara şekildede açabiliyorsun içerisi gece gündüz aşırı ferah oluyor ben kendi adıma söyleyim alışınca tavanlı arab zor geliyor
Punto WRC
Aramıza katılmaya karar verdiğin için mutlu oldum. Konuyu baştan sona okurken gerçekten üzüldüm. Sonuçta 25.000 YTL civarı para çıkacak cebinden. Bütün alternatifleri değerlendirmen çok normal. Aramızda kimse arabasını alırken diğer markalara göz atmamazlık yapmamıştır. Zaten çok fantazi bi fikir olur öyle düşünmek. Soruların abartılmış ve biraz yanlış anlaşılmış. Gerksiz ve abartılı tepkiler verilmiş. Hoşuma giden kısmı ise senin bu kadar tepkiye rağmen "lanet olsun forumunuza da arabanıza da" tepkisi vermeyip aramızda kalmaya karar vermen. Siteyi iyi incelersen gönüllülük desturu ile çalışan, arada bir de olsa buluşarak arkadaşlıklarını pekiştiren, diğer araba kulüpleri gibi tek muhabbetleri modifiye, lastik yakma vs. olmayan paylaşımcı bir site olduğunu anlarsın. Yakın zamanda seni de arabanla beraber aramızda görmek istiyoruz. kulağına şimdiden aşina olması açısından ... Viva GP :)
arkadaslar punto yanlız turkıyede degıl tum avrupada da ınanılmaz bır fun grubuna ulastı.yanı kullanan alacak olan hayaleden insanlar...bır araba dunya gelırgelmez bu une kavusuyosa.vardır bıseyker dımı?yanı analtılacak bıseyden ck bakılacak bısey.ben yatmadan once bıle cıkıp cama bakıyorum.unutmadan komsum sfır mersedes aldı cam tavanında bır sorun cıktı.yanı oluyo,araba ask gıbı bısey bence.bide unutmayalımkı bunlar kul yapısı:)
Canavar gibi araba kardeşim gp, git gözün kapalı al. bi şi olursada garantisi var sonuna kadar arkasında duruyolar sattıkları arabanın..
güle güle kazasız belasız kullan...
gecenlerde polo alan bi arkadasla konusuyodukta gp almadıgına bin pismandı bnm arabama bindikten kucuk sınıfta bence beklentının ustunde bi konforu var tıkırtı mıkırtı olabılır dogaldır bnmw mercedes degil bu ustune dusersen butun sorunlar halledılır bu neyse sonra gene de karar senindir arkadasım
Ben de tavsiye ediyorum kesinlikle.Çıkabilecek ufak sorunlarda azalmıştır bence yeni modellerde...
Tıkırtı--şıkırtı gibi problemlerinin "B" sınıfı fakat donanım,uzunluk hacim ve karizma olarak "C" sınıfı araçlarla karşılaştırılabilecek bi araç PUNTO.
Tıkırtı ve şıkırtı her B sınıfı araçta olduğu kadar var,fakat donanım ve konforu birçok "B" sınıfı araçta olmadığı gibi,"C" sınıfı araçta bile yok kardeşim.
Kıstasını buna göre yapabilirsin...
Ha bu arada MJ motor ödüllüdür bilgin olsun...
Bu arabanın diğer güzel bir yanı ise ne kadar sorun olursa olsun araçtan soğumuyorsun. Onun yakışıklılığı yeter. Yani en azından ben böle düşünüyorum diğer arkadaşlar aynı görüştemidir bilmiyorum.
ortada abartılan birşey yok zaten tatlıya bağlandı
yazdığın mesajı silerek burayı kafana göre kullanamazsın...
Burada birçok arkadaş uzunca süre araçlarını bekledi.Hatta içlerinde 3 ay bekleyen bile var.Oldukca fazla satmış bir aracın,üstelikde tam istediğin gibi olanını manavdan domates alır gibi alamayacağın kesin...