Evet arkadaşlar varmı benimle yarışacak veya şöyle diyeyim daha az yaktıran varmı 100KM de 3.3 litre mazot toplam mesafem 300KM
Evet arkadaşlar varmı benimle yarışacak veya şöyle diyeyim daha az yaktıran varmı 100KM de 3.3 litre mazot toplam mesafem 300KM
naptın abi arbayı sırtına mı aldın veya arkadan mı itekliyosun hiç gaz vermesen rolantide yakar
en son ben 3,8 e düşürdüm
abi bendeki gariplik kimsede yoktur herhalde 15 ler varken 7,8 yakıyordu şimdi 17 leri taktım 7,4 yakıyor ve hala öle hiç düşmedi...
kirliya o bakımdan temizlensin hemen..
ben hiç yakmıyorum arkadaşlar 1 lt arkadan itekliyorum bunuda sadece üşüyünce arabayı ısıtmak için yakıyorum..
depoyu dün fulledim son ölçümüme göre 42 lt benzin ile 467 km yol yapmışım.
621 km ve lamba yandı yanacak...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
geçen ankaradan denizliye gittim depoyu fulledim araçta 5 kişi artı bagaj full ağzına kadar.. denizliden 10 ytl yakıt almak zorunda kaldım bir ilçesine gitmiştim çünkü opetde yoktu.. denizliye geldim dopoyu fulledim 83 ytl yakıt aldı
yani 83+10=93 ytl eder... bununlada 710 km yol yaptım..
aynı ağırlıkla ankaraya geldim depom bitti lambası yandı şimdi dopoyu fullucem herhalde 80-85 arası bir şey tutar.. onunlada şuan 670 km opete gidincede 675 km yol yapar... denizliye giderken ortama 5,3 dü... denizliden gelirkende 4,7 idi.. depoda yakıt vardı 4 gündürde aynı yakıtla geziniyorum ankarada ortalama 5,2 ye çıktı...
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
ve aracı giderken 2500 devir cıvarında tuutdum. ordan dönerken 2200 devir cıvarında tutdumm
arkadaşlar az yaktırıcam diye motoru devirsiz kullanmayın arkadaşlar.. ve tavsiye deviri 2000-1900 devirin altına indirmeyin benden size tavsiye
sonra üzülen siz olursunuz..
adam gibi şehirler arası deneyimim ankaraya gittim geldim orda oldu çıkarken yarımı biraz geçiyodu şehir içinde 250km falan yazan range yola çıkınca 500lere kadar çıkıyor 100km sabit 6ncı vitesi tutturursam biraz yüklenip 140 ve üstüne çıkarsam 300e düşüyor aşşa yukarı ankarada eskişehir arası 250km desek çeyrek depoyla geldim sayılır arada bir bastım arada birde basmasam demekki biraz daha ii olacakmış.3 kişiydik arabada çok azda yük vardı.özellikle ankaradan çıkarken sıfırladım trip b yi 5.5le geldi ankaradan eskişehire geldiğimde baktım 1700kmde 5000den önce düşmez diyorlar işte 5000i bekliyorum ama şehir içinde feci yakıo azcık seri davranayım atik olayım derken fark etmeden yiyorum mazotu.
800km üzeri ışık yandı. Marmaris-İzmit Arası. O ışıkla Adapazarına kadar geldim. daha da giderdi.
ya ben yağ değişiminden sonra pek yakıtta düşüş izlenimi almadım.. havalar ısındı şimdi biraz düştü ama.. düşündüğüm gibi yakıt tüketimim azalmadı... bakalım nasıl olcak
559km de bugün bitti
@alialgan
bende geçen bu kış aylarında ortalama olarak 6.7 lt yaktım.. havalar bira ısınıyor gibi.. bugunlerde 6.1-6.2 lt lere düşer gibi bakalım.. aynı yol güzergahında yazın eski kasa punto ile 5.5 ortalamam vardı bakalım yazın bu ortalamayı tutturabilecekmiyim.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri