Kerem GÜLTEKİN (Padawan-tr) / kerem@grandepuntotr.com - padawantr@yahoo.com
Depomuz 45lt, 1-2 lt oynayabilir en fazla ama 54lt biraz abartılı![]()
walla arkadaşlar ben ekonomi adamıyım.
average 4,0 gösteriyor.
şehirdışı 3,6 gösteriyor.
fotosuda var ispatlayabilirim.
full depo en son 850 km.yaptım
Serkan SAĞIR
wlla helal olsun kardeş şimdi buna ne denir ki anlayamadım 850 km hakkaten süper bişey arabayı arkadan iten birilerimi var yoksa rüzgarımı alıyosun arkana![]()
Walla rüzgarı hesaplamadım ama genelde böle 750-850 gidiyorum.
Aralık 2006daaldım şuan 5000km.de
Vites devir aralarını şöyle değiştiriyorum.
1-2.vites 2500-3000max.
2-3.vites 2000-2500max.
3-4.vites 2000-2500max.
4-5.vites 2000 devir
Serkan SAĞIR
dizelin servis işi zor... yakıttan kazandığını parçaya işçiliğe veriyorsun. ama 850 iyi rakam. ben bugün ankara muğla ankara yaptım.şehir içleri de var. toplam 1539 km. 280 ytl yedi. ortalama hızım 106. ortalama tüketim 6.7
180 190 da ibrenin inişini görüyorsun resmen.
Konu gurik tarafından (03/03/2007 Saat 23:47 ) değiştirilmiştir.
full depoyu ortalaması 4.0 litre...
yahu hybrid g.punto ne zaman çıktı nerede kaç paraya satıyolar![]()
Arabayı alalı yaklaşık 1 ay olduğu için sadece 1 kere depoyu full yapma şansım oldu. Onda da ibreyi nerdeyse en alttaki kırmızı çizgiye paralel hale getirekene kadar bindim. Benzin aldığımda 647 km yapmıştım. Benzinci de 42lt benzin alıp tekrar doldurdum. Bu seferde pek geçebileceğimi sanmıyorum. Kullanımım şehir içi çok fazla abartmadan kullanıyorum. Ama sabah ve akşam yoğun tarfiğe giriyorum...
Eski Nick: replay147
Evet arkadaşlar varmı benimle yarışacak veya şöyle diyeyim daha az yaktıran varmı 100KM de 3.3 litre mazot toplam mesafem 300KM
naptın abi arbayı sırtına mı aldın veya arkadan mı itekliyosun hiç gaz vermesen rolantide yakar
en son ben 3,8 e düşürdüm
abi bendeki gariplik kimsede yoktur herhalde 15 ler varken 7,8 yakıyordu şimdi 17 leri taktım 7,4 yakıyor ve hala öle hiç düşmedi...
kirliya o bakımdan temizlensin hemen..
ben hiç yakmıyorum arkadaşlar 1 lt arkadan itekliyorum bunuda sadece üşüyünce arabayı ısıtmak için yakıyorum..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri