axa sigorta %40 hasarsızlık indirimiyle 583 TL fiyat verdi. allianz sigorta 659 TL fiyat verdi. axaya yaptıracam herhalde.
Evet
Benim gp 24.09.07 tafiğe çıkışlı...Eski araçtaki kaskoyu buna devretmiştim dolayısıyla eski indirimlerde devam ediyor...
Bu arada benim bildiğim kasko isme yapılır..Yani indirimi alan benim aracım değil...
Ekleme:Kaskoyu yaptırdım...
Araç teminatı: 21.600
Bedeni zararlarda şahıs başına: 20.000
Bedeni zararlarda kaza başına: 60.000
Maddi zararlarda kaza başına: 20.000
Araca bağlı hukuksal koruma: 5.000
Sürücüye bağlı hukuksal koruma: 5.000
Yolcu ölümü,sakatlık,sürücü ölümü ve sakatlık hepsi 12.000 Tl.
Anahtar kaybı,Mini onarım kiralık araç klozu ve kalan tüm genel klozlarla birlikte,
Meslek indirimi %20
Hasarsızlık indirimi %60
470 tl/ 12 taksit... Uğraşlarım sonucu servis kampanyasında olan trafik seti ve ilkyardım seti de hediye...Çok uğraştım ama yangın söndürme tüpünü alamadımO da olsun artık dedim...
Konu Fuzuli tarafından (03/04/2009 Saat 12:26 ) değiştirilmiştir.
axa sigorta %40 hasarsızlık indirimiyle 583 TL fiyat verdi. allianz sigorta 659 TL fiyat verdi. axaya yaptıracam herhalde.
Arabasını(2009) yeni almış veya alacak arkadaşlar kasko fiyatları hakkında bilgi verebilir mi acaba? Selamlar...
Fuzuli sen kaskoyu nerden yaptırdın?Arkadaşlar birde güneş sigorta hakkında bilgisi olan var mı? GP lerimiz yurtdışından geldiği için kasko fiyatları yüksek tutuyor800e güneşten başka teklif veren yok, anadolu sigortada 800 ama fiyat kasko 1045 fiyat verdi...
%65 hasarsızlık indirimi fiat kasko 608/10 taksit
oto boya parlatma ve koruma paketi ve mini orarım var tabi hediye
fiyat nasıl sizce?
GP - 1.3 Multijet 75 Hp Dynamic - Titanyum Gri
%40 hasarsızlık indirimi ile full paket Anadolu Sigorta 439 TL 8 taksit.Kamu indiriminden faydalandım.
Geçen yıl taş nedeniyle çatlayan kelebek camımı yetkili serviste değiştirdiğim için %30 hazarsızlığım yanmış.
Sigortacı da tanıdıktı, işlemden önce telefonda görüşmüştüm. Faturayı getir gereken işlemi biz yaparız demişti. Yetkili serviste hasarsızlık bozulmaz demişti. Hepsi yalan çıktı 180 TL'lik hasar için 300 milyon indirim gitti...![]()
Evet, aynısını ben de söyledim. Savunmaları, anlaşmalı cam servislerinden birinde yapılsaydı işlem -Adana'da 2 tane varmış- bozulmuyormuş. 3. bir yerde yapıldığı için değişim -ki aracımla ilgili herhangi bir işlemi fiatın yetkili servisinde yaptırmayı istememden doğal birşey yok- hasarsızlık bozuluyormuş...
Drama sigorta şirketin hangisi? Ben geçen gün ergoisviçreye sordum yetkili serviste yaptırabiliyormuşuz. Geçen sene anlaşmalı yerlere yaptırabilirsiniz diyolardı...
Aksigorta. Bana da yaptırabilirsiniz demişlerdi yaptıracağım tarihte, 2008 ekim yada kasımdı. Şimdi "yok" diyorlar.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri