zaten il plaka indirmii mevcut oradan indirim veriliyor
bu arada 90 lira, ısık sigortaya yaptırdım
Arkadaşlar, benim araç 06 plaka, fakat ben Gümüşhane'de oturuyorum. Gümüşhane'nin kaza oranı düşük olduğundan, poliçe de düşük olacaktır. Acaba Gümüşhane'de oturduğumu belgelesem, Gümüşhane tarifesinden sigorta yaptırabilir miyim? Bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
zaten il plaka indirmii mevcut oradan indirim veriliyor
bu arada 90 lira, ısık sigortaya yaptırdım
trafik sigortası standart değilmiydi? fiyatlar hep değişik geldi. şirkete göre mi değişiyor? ben trafik sigortasını nereye yaptırırsanız yaptırın fiyat aynı bilkiyordum?
2007 sonlarında uygulama değişti..Tüm Türkiye'nin
il il çıkarılan kaza istatikleri,bölgelerdeki karayollarının yoğunluğu,mevcut araç sayıları vs.değerlendirildi..ortaya çıkan sonuçlara göre sigorta şirketleri ser piyasa koşullarında ,poliçe primlerini kendileri hesaplamaya başladılar..
ben 2007'de 136 tl ödediğim poliçe için 2008'de 89 tl ödedim..fiyatların düştüğünü biliyordum, bulunduğum il için ortalama 100 tl fiyat belirlenmişti..
daha düşük çıkınca nedenini sordum,rekabet nedeni ile fiyatların 90/100 tl arasında olduğunu söylediler..bu sistemden en fazla büyük şehirlerde yaşayan araç sahipleri etkilendi..buralarda primler ülke genelinin aksine daha da yükseldi..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri