şu hava kapaklarının açılıp kapanmasına yarayan küçük zımbırtılar var ya onları da gri yapmışlar ve çok hoş olmuş bence onları da söküp boyasam mı acaba![]()
ön camın önünde ses yapan parçayı artık tek parçamı dökmüşler pek çözemedim göğüslükle yekpare sanırım artık
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
yani o parçada bi geliştirme yok ozaman
Görüntü olarak değişiklik görmedim ben ön cam havalandırmasında.Şekil olarak aynen korunmuş ...
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
bu gerçekten hoşmuş yawww:outtahere:
firma şunu yapıp koymuyor deli olcam
Bunun görüntüsü 3 boyutlu.iyi imiş gerçekten.
City yerinde Sport yazıyor o da güzel...
işte bu.
Arakdaşlar bu and go yazısı sizde de yazıyormu???
yazmadı daha yazmaz heralde ..
acaba yada baska bi fiat modeli ? red line var bide üstelik gp olmayabilir bu ..
radyo ismi sanırım and go yazan.
radyoda çalan parça geçiyorya ekranda okısmına denk gelmiş sanırım
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri