Sayfa 2/2 İlkİlk 12
37 sonuçtan 21 ile 37 arası

Konu: Takas yaptım

Mert Karaca
    Stalker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 135

Alıntı OzzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle hayırlı olsun, ancak allah göstermesin ama siz kullanırken bi kaza olursa, kasko hasarın tamamını ödemez o yaş indirimi kadarını siz ödersiniz. ben bu nedenden kaldırttım o indirimi.

Bence demek istediği yaşı 30 altında olduğu için risk grubu daha yüksek çıkıyor ve fiyat artıyor. yoksa babası 55 yaşında olduğu için ekstra indirim yapcaklarını zannetmiyorum.
    Aynısını beni kasko yaparken söylemişlerdi. Yaş 30 altında ise daha riskli grubta oluyormuşum. Yüksek risk = yüksek poliçe.
    Poliçede aracın değeri ne kadar gösteriliyor o önemli.
    Birde "bireysel kullanım" opsiyonu var. Mesela baban üstüne yaptırır ama sen kullanırken de kasko geçerli olsun diye geniş kapsamlı kasko yapar.
    Halbuki sırf sen kullancaksan kendi üstüne yaptır, bireysel indirimi yaptır, yaşın 30 altında olmasına kıyasla çok daha fazla indirim oluyor. (Benimki %30 mesela..)

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

anadolu sigortada var dediğim gibi bi indirim ona dayanarak yazdım ben, farklı indirimler var tek sürücü bilmem kaç yaşında tek sürücü filan gibisinden. bu yaşa bağlı indirimleri kaldırınca 70 tl kadar farketmişti geçen yıl, bu sene karşılaştırmadım. Mesela geçen yıl bu indirimle beraber 1000 tl lik kaza yapmış olsaydım, 900 civarı bi ücret ödicekti.
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

serdar mumcu
    sersev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 96

Alıntı OzzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anadolu sigortada var dediğim gibi bi indirim ona dayanarak yazdım ben, farklı indirimler var tek sürücü bilmem kaç yaşında tek sürücü filan gibisinden. bu yaşa bağlı indirimleri kaldırınca 70 tl kadar farketmişti geçen yıl, bu sene karşılaştırmadım. Mesela geçen yıl bu indirimle beraber 1000 tl lik kaza yapmış olsaydım, 900 civarı bi ücret ödicekti.
    ozan mertın dedıgı olay

yuksek rısk grubuna gırıyor benım yaş grubu genc olunca arabada sport olunca kasko bedelı 100 ıle 150 tl arası fark cıkıyor bıde babam 30 sneedır arac kullandıgı ıcın ındrıım ordan gelıyor...

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ozan K
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***

farklı şeyler ozaman dikkat etmek lazım bu sigorta işlerinde acayip şeyler var

tekrardan hayırlı olsun
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

Emir A.
    Fuzuli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 352

Bence de iyi yapmışsın...
    Dediğine göre şehir içinde 180 yapabildiğine göre dizeli tasarruf maksadı ile almadın yüksek tork yüzünden aldın...
    Bu araç ile hem aracı sıfırladın hem bakım masrafndan kurtuldun hem de daha çok keyif alacağını düşündüğüm bir araca kavuştun...

Hayırlısı olsun...Allah kaza göstermesin...
    Bu arada bahsettiğin süratleri de umarım trafiğe kapalı alanlarda yaparsın

serdar mumcu
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı Fuzuli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence de iyi yapmışsın...
    Dediğine göre şehir içinde 180 yapabildiğine göre dizeli tasarruf maksadı ile almadın yüksek tork yüzünden aldın...
    Bu araç ile hem aracı sıfırladın hem bakım masrafndan kurtuldun hem de daha çok keyif alacağını düşündüğüm bir araca kavuştun...

Hayırlısı olsun...Allah kaza göstermesin...
    Bu arada bahsettiğin süratleri de umarım trafiğe kapalı alanlarda yaparsın
    aklımdan gecenlerı yazmıssın

bakım masrafı dedıgın gıbı onlardan kurtuldum
    17 jantlarda sıkıntım vardı
    body kıt de sıkıntım vardı 5 6 ay sonra muaynede degıstır dıyeceklerdı eskılerı yokdu on tampon vs....
    70.000 gelmsıtı arac
    ufak tefek cızık fılan vardı 3 senelık arac
    onumde ıkı muayene olsa 250 tlde o yapar
    yanı bunları hesaplarsak arkadas zararda

bana gore mukemmel oldu cunku fıyat aldım fıat dan 32 dedıler son fıyatına benım aracıda 15 sayrız dedıler normalde 17 mılyar fark vermem gerekırdı ben 7.000 bıtırdım bıde bastım gıdecek arac

Ogulcan ÖĞÜT
    Ogulcan.Öğüt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Karabük
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    78 SK 363
    Edilen teşekkür: 417

Anlasılan senin için güzel bi değişiklik takas olmus.Fiyat bencede gayet güzel arabada cok hos güle güle kullan abi
    Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...

serdar mumcu
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

hıc beklemedıgım bır performans aldım akşam aracım ınanılmaz ıvmelenıyor

yakıtı da cok abartı degıl etkılemez fazla

sinan deniz
    sinandeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1

selamlar

ben "on numara takas olmus" derim

T-JET iste.. var mı ötesi

güle güle kullan arkadasim
    siir gibi motor + yakisikli GP..
    en basarili kombinasyon bence

sevgiler
    Sinan

Gürkan Marea
    akayogullari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 9

Hayırlı olsun.Aracı aldığın kişinin arkadaşıyım.Senin aracın arkadaki strikeri görünce bizden dedim üye oldum Konu hakkında biraz bilgi sahibiyim.Arabanın gidişi çok harika.Fabrikadan köprüye kadar 200 km/h hiç zorlanmadan çıkmıştı.Uzunluğu tam bilmiyorum.Ama kısa yol.Daha bu motor açılmadı.Aslında benim niyetim vardı bu araca.Fakat aile olduğumuzdan 3 kapı bize olmayacaktı.

Nasip sana imiş.Hayırlı olsun.Çaktırma aramızda yazdıklarını görmedim duymadım

Erdem Bozdağ
    GP Hastası Erdem Bozdağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1126

hayırlı uğurlu olsun
    hem fiyat hem de tercih olarak çok güzel bir karar vermişsin
    120 liğin tadı bambaşka
    kazasız belasız

onur demirçelen
    forza gp onur1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 AL 4641
    Edilen teşekkür: 169

valla hocam bence hiç doğru bir tercih yapmamışsın BABANA ARACI TESLİM ALDIRARAK ben olsam dayanamazdım gider kendım alırdım 120 lık t-jet daha ne olsun..

şaka biyana ALLAH kazadan beladan korusun çok akıllıca bir seçim hem satıştan kar yapmışsın hemde alıştan.sölediğin diğer faktörlerde cabası...

Emre Y.
    SupermenDon'tCryJustFLY! dagored - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 315

Bahsi geçen arkadaş bendim Serdar..

Araç sana kısmet olmuş, tebrik ederim...
    Hayırlı uğurlu olsun, kazasız cezasız sürüşler dilerim...

Ozan K
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***

Alıntı dagored Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

abi senin adın neden arkadaş olarak geçiyo anlamadım yalnız
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

serdar mumcu
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı akayogullari Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun.Aracı aldığın kişinin arkadaşıyım.Senin aracın arkadaki strikeri görünce bizden dedim üye oldum Konu hakkında biraz bilgi sahibiyim.Arabanın gidişi çok harika.Fabrikadan köprüye kadar 200 km/h hiç zorlanmadan çıkmıştı.Uzunluğu tam bilmiyorum.Ama kısa yol.Daha bu motor açılmadı.Aslında benim niyetim vardı bu araca.Fakat aile olduğumuzdan 3 kapı bize olmayacaktı.

Nasip sana imiş.Hayırlı olsun.Çaktırma aramızda yazdıklarını görmedim duymadım
    eyvallah tesekkur ederım ama arkadasın tam cımrı ımış ...6.250 ye anlastık orda yok surası boyle yok burası boyle dedı 7.000 cıkardı fıyatı bızde ses etmedık ayrıca arac ankaraya gelınce gordum ıcınden orjınal paspası almıs kotu paspas koymus bozuk para kutuları vardır onu almıs yardım cantasını almıs kullanma kılavuzuna kadar almıs t_jet te ayrca ne gıbı aksesuar vardı bılmedıgım ıcın daha baska sey aldıysa da bılemıyorum....

nasıp ksımet

eyvallah dostum

Alıntı onur1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla hocam bence hiç doğru bir tercih yapmamışsın BABANA ARACI TESLİM ALDIRARAK ben olsam dayanamazdım gider kendım alırdım 120 lık t-jet daha ne olsun..

şaka biyana ALLAH kazadan beladan korusun çok akıllıca bir seçim hem satıştan kar yapmışsın hemde alıştan.sölediğin diğer faktörlerde cabası...
    eyvallah dostum tesekkurler

Alıntı dagored Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

nasıp kısmet dedıgın gıbı arac ankaraya kısmetmıs

tesekkurler
    Konu OzzY tarafından (17/03/2009 Saat 19:43 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood- lütfen kuralları okuyunuz

17. 17/03/2009, 18:30

Gürkan Marea
    akayogullari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 9

Serdar ne sen sor ne ben söyleyim.Ben 6,500 e anlaştınız biliyordum.Sonradan dediki babası geldi.Bakımlar serviste gözükmüyor.7000 den aşağı olmaz dedim dedi.Abi dedim adamlar Ankara'dan geliyor neden kıvırdın ayıp olmuş falan dedim.Neyse.Abicim seni anlıyorum o hevesle zaten ne yapacağını bilememişsindir.Arayacaksın o parçaları isteyeceksin.bu kadar basit.He olmadı göndermedi.Hiç önemli değil 3 e 5 e tamah etme.Kimsenin hakkı kimsede kalmaz bu dünyada çıkar acısı.

Sen şimdi T-jetin tadını çıkarmaya bak.Allah kazadan beladan korusun.İyi günlerde kullanmayı nasip etsin...

Yazdıklarını okuyunca inan moralim bozuldu.İçimden geçenleri az çok tahmin ediyorsundur...

Saygılarımla Gürkan ...

serdar mumcu
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı akayogullari Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Serdar ne sen sor ne ben söyleyim.Ben 6,500 e anlaştınız biliyordum.Sonradan dediki babası geldi.Bakımlar serviste gözükmüyor.7000 den aşağı olmaz dedim dedi.Abi dedim adamlar Ankara'dan geliyor neden kıvırdın ayıp olmuş falan dedim.Neyse.Abicim seni anlıyorum o hevesle zaten ne yapacağını bilememişsindir.Arayacaksın o parçaları isteyeceksin.bu kadar basit.He olmadı göndermedi.Hiç önemli değil 3 e 5 e tamah etme.Kimsenin hakkı kimsede kalmaz bu dünyada çıkar acısı.

Sen şimdi T-jetin tadını çıkarmaya bak.Allah kazadan beladan korusun.İyi günlerde kullanmayı nasip etsin...

Yazdıklarını okuyunca inan moralim bozuldu.İçimden geçenleri az çok tahmin ediyorsundur...

Saygılarımla Gürkan ...
    eyvallah gurkan kardesım
    3 5 tamah etmıyorum 6.250 anlastık senın dedıgınden de dusuk sonra servıs esokunca bakımı fılan yok dedı suydu buydu ben de dedımkı yagını fılan dısarda degıstırdım garantısı bıttıgı ıcın servısde yaptırmadm dedım ama bu soyleydı boyleydı 7000 de anlastık ama cok ayıp ettı ben anlıyamadagım tek nokta tamam cımrılık yapıyosunda t_jetın kullanma kılavuzunu ne yapıcaksın onu anlayamadım

neyse gurkan bu sayede senınle tanısmıs olduk ankaraya gelırsen ugra yanıma cayımızı corbamızı ıcersın...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12