Sayfa 2/2 İlkİlk 12
34 sonuçtan 21 ile 34 arası

Konu: 127 Lira Taksite bölünür mü?

SERKAN YABA
    attserkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 53

bu tamamen bir saygısızlıktır.böyle bir hizmetin varlığı kabul edilemez ne demek ister 10 taksit ister 50 taksit veya oluru neyse herkezin bir hesabı var istediği gibi bu hakknı kullanır bunada kimse karışamaz.32.000 liralık bir araca binmesi onun taksit yapmasına engel değildir.saygılarımla

Ahmet Yazgan
    acy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 18

Doğan bey sizin için taksite bölünecek tutar ne kadardır 32 binlik arabaya göre en düşük 1500 tl filan heralde bankalar taksite firmalardan para aldıkları için firmalar taksite yanaşmamakta özgürler ama kimse kimseyi yargılayamaz pay pass cardlar 35 tl altında alış veriş yapılmasını sağlıyor 35 lira karttan geçmez size göre.

berkeraaa
    Ziyaretçi berkeraaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı grande_punto5400 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sakaryadan yalovaya İstikametine Gidiyordum Yalovaya 30 km kala Arabamın Altını Vurdum Ve Aracımda Yağ lambası Yandı Kendim Otomotiv Teknikeri Olmam Sebebi İle Arcı Stop Konumuna Alarak Fiat Acili Arayıp Servis Çağırdım Ve Puntonun Orjinalinde Olmayan Muhafazayı Ben Aracımı Aldığımda Taktırmıştım 1.3 multijet motorun Yağ Pompası Kartelin Dibine Yakın Olması Sebebi İle Muhafaza İle Birlikte Kartelimde Ezilmiş Ve Yağ Pompası Randumanlı Çalışmadığını Kartel Sökülünce Gördüm O yüzden O muhafazayı Tofaş Takmıyor Ama Hayati Bir Parça O Olmasaydı Yağ Pompam Komple Değişicekti Aracım Kaskolu Olduğu İçin Para Ödemedim Ama Aracımın İşi 3 Saat Süreceği Yerde 1 Saat Sür dü Gelelim 127 tl Ye Ha Taksit Yapmışsın Hada Kart Çekip 1 Ay Ertelemiş sin Bence Servis Sahibi İyi Yapmış Ben Bugün 32 bin tl lik Arabaya Biniyorsan 127 tl benim için sorun olacak Bir para Değil Sen Woswagen Servisine Düşme Aynı Durumda 90 model golf olsun Masrafın 300 tl yi buluyor o Yüzden Kendi Haksızlığını Karşı Tarafa Suç Atarak kendini haklı çıkartma
    Sadece tek bir mesajınız var ve bir şekilde servisi haklı bulmaya çalışıyorsunuz...buda ilginç bir tesadüf olmuş...siz çok zengin olup 127 lirayı önemsemiyor hatta her benzinciye gidişinizde depoyu full yapıyor olabilirsiniz ancak hiçkimseyi 30 milyarlık araban var 127 lira senin için para olmamalı diyerek sorgulama hakkına sahip değilsiniz.Müşteri ödeme tipini istediği gibi belirler....yeri geliyor 50 liralık alışverişimede kredi kartı çekiyorum 5 liralık alışverişimede....

Ayrıca servis sahibi iyi yapmış demek nasıl bir tutumdur ?? Servis sahibi müşterisine saygısızlık yapıyor ve siz bunu onaylıyorsunuz....KOMİK
    Konu berkeraaa tarafından (13/10/2009 Saat 00:07 ) değiştirilmiştir.

Alp BELGEN
    Alp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 326

Tek kelimeyle TERBİYESİZLİK ! Esefle kınıyorum bu servisi...
    Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
    Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
    Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
    Clio RS 190 HP
    ve Şimdi...
    Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...

ilker kara
    ik77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 AD3862
    Edilen teşekkür: 137

eğer erzincan da birkaç tane daha yetkili servis olsaydı bu konuşmalar gerçekleşirmiydi.rekabetin olmadığı yerlerde böyle kaba saba tabirler çok yaygındır.tabi birde kişilik meselesi var.adam terbiyeli ve eğitimlidir o zaman işler değişir.pepsi olmasa coca colayı kaç liradan içerdik acaba.yeni üye doğan bey in mesajına gelince;çok düşünmeye gerek yok.ilk mesaj ve bu şekilde bir yaklaşım.bu sitede ve benzeri sitelerde benzer olaylarda bu şekilde mesaj yazanlar genelde ilk ve son mesajlarını yazıyorlar.yani olaya savunma mekanizmasıyla balıklama dalıyorlar.taksit kısmına gelince;valla ben hiç çekinmem param olsada olmasada eğer bankam bana faiz almadan taksit yapma imkanı tanımışsa limit hiç farketmez.o hizmetten faydalanırım.

Doğan Kayacı
    grande_punto5400 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sakarya
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

Servis Sahibinin Saygısızlığı Beni ilgilendirmez Ama Araç Sahibi de Çok Biliyormuş Gibi Yapıyor Servis Sahibi Şunu Lanse Ediyor
    fabrika çıkışında karter koruması olmayan ve pek çoğumuzun da kilometrelerce yol yapıpta taktırmadığı karter korumasını HAYATİ bir parça gibi lanse ederek

Servis Sahibi Müşteriyi Bilgilendiriyor Ve hakikaten Gerekli Bir Parça Yolda Ne olacağı Belli Değil O yüzden Yine Sözlerimin Arkasındayım

Taksit İşine Gelince Bu iş Servis İnsiyatiedir Adam Yapmak İstemiyorsa Yapmaz Sizde Bunu Sorgulayamazsınız Mademki Benim Yazdıklarım Sorgulanıyo Bende Bunu Sorgularım......

Tarık YAZICI
    trkyzc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 11

gecmıs olsun diliyorum öncelikle ayrıca hiskar otomtivide kınıyorum bu kadar basit olmaması gerek

Sakaryadan yalovaya İstikametine Gidiyordum Yalovaya 30 km kala Arabamın Altını Vurdum Ve Aracımda Yağ lambası Yandı Kendim Otomotiv Teknikeri Olmam Sebebi İle Arcı Stop Konumuna Alarak Fiat Acili Arayıp Servis Çağırdım Ve Puntonun Orjinalinde Olmayan Muhafazayı Ben Aracımı Aldığımda Taktırmıştım 1.3 multijet motorun Yağ Pompası Kartelin Dibine Yakın Olması Sebebi İle Muhafaza İle Birlikte Kartelimde Ezilmiş Ve Yağ Pompası Randumanlı Çalışmadığını Kartel Sökülünce Gördüm O yüzden O muhafazayı Tofaş Takmıyor Ama Hayati Bir Parça O Olmasaydı Yağ Pompam Komple Değişicekti Aracım Kaskolu Olduğu İçin Para Ödemedim Ama Aracımın İşi 3 Saat Süreceği Yerde 1 Saat Sür dü Gelelim 127 tl Ye Ha Taksit Yapmışsın Hada Kart Çekip 1 Ay Ertelemiş sin Bence Servis Sahibi İyi Yapmış Ben Bugün 32 bin tl lik Arabaya Biniyorsan 127 tl benim için sorun olacak Bir para Değil Sen Woswagen Servisine Düşme Aynı Durumda 90 model golf olsun Masrafın 300 tl yi buluyor o Yüzden Kendi Haksızlığını Karşı Tarafa Suç Atarak kendini haklı çıkartma
    empati yapalım gelişi güzel eleştiri yapmak kolay üslubunuz hoş degil

Can Danışman
    danismentus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 14

Servis Sahibinin Saygısızlığı Beni ilgilendirmez Ama Araç Sahibi de Çok Biliyormuş Gibi Yapıyor Servis Sahibi Şunu Lanse Ediyor
    fabrika çıkışında karter koruması olmayan ve pek çoğumuzun da kilometrelerce yol yapıpta taktırmadığı karter korumasını HAYATİ bir parça gibi lanse ederek

Servis Sahibi Müşteriyi Bilgilendiriyor Ve hakikaten Gerekli Bir Parça Yolda Ne olacağı Belli Değil O yüzden Yine Sözlerimin Arkasındayım

Taksit İşine Gelince Bu iş Servis İnsiyatiedir Adam Yapmak İstemiyorsa Yapmaz Sizde Bunu Sorgulayamazsınız Mademki Benim Yazdıklarım Sorgulanıyo Bende Bunu Sorgularım......
    Servis sahibinin saygısızlığı sizi ilgilendirmez ise ne işiniz var bu forumda?. Neyi tartışmaya geldiniz?? Burada iyi yapılan işler için iyi, kötü yapılan işler için kötü eleştirilerimizi paylaşırız. Daha geçen gün Eskişehir BİRMOT la ilgili methiyeler düzdük. Bu tip bir davranışı onlar gösterseydi aynı şekilde burada paylaşılacaktı. Birçok sorununa rağmen GP mi elimden çıkartmamamın bir sebebi de bu forum sitesidir benim için. Türkiye'de eşi benzeri yoktur bu sitenin. Tamam mı? 32 bin liralık araç kullanan ve "127 lira bir bütündür bölünemez!!" diyen arkadaşım.

Not: Yazılarınızın neden tüm başharfleri büyük ve noktalama işaretlerini neden kullanmıyorsunuz?
    Konu danismentus tarafından (28/11/2009 Saat 01:15 ) değiştirilmiştir.

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

CENK COR
    boss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 21

öncelikle geçmiş olsun bence iki tarafta birbirini yanlış anlamış ve bu olay büyümüş taksit servis insiyatie bir konu ayrıca araç sahibinin canı yanmış ve uzun yolda düşünün servis biraz daha alttan alabilirdi tabi biz anlatılanlara göre yorum yapıyoruz karşı tarafıda dinlemek lazım.Bu arada kartel koruyucuyu benzinli aracım için bende taktırayım olmadığını bilmiyodum.tekrardan geçmiş olsun

Yasemin ŞENŞATIR
    JASMINE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EF 585
    Edilen teşekkür: 4817

Doğan Bey,

Burada arkadaşımızın mağdur olduğu ve dile getirdiği şey taksit yapılmaması değil. Servis sahibinin bu isteğini saygı sınırları dahilinde geri çevirmemiş olmasıdır. Sorgulama yapmak elbette sizin hakkınız fakat kırıcı olmamak kaydıyla.

12. Bu mesajı için 3 kişi JASMINE'ye teşekkür etti:

13. 28/11/2009, 09:16

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır.

ahmet sayal
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. sayal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    45 EA 925
    Edilen teşekkür: 47

arkadaşlar niye uzatıyorsunuz doktor kendi haline bırakın dedi.(buda grande_punto5400 rumuzlu arkadaşın terbiyesizliği)madem parası çok kendisi niye kaskosunu kullanmış cebinden verip yaptırsaymış

Mustafa FIRINCI
    mustafaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1569

ınsanların maddı durumlarınıda dusunmek lazım.en az gunde 4-5 kısı 50TL taksıt yapabılırmısınız dıye soruyor.ayrıca soylenıldıgı gıbı konunun ana dusuncesını anlamadan yorum yapan arkadaslara dıyecek soz bulamıyorum...
    Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

vedat çevik
    vtec368 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Arizona Bej
    Edilen teşekkür: 42

benimde bu servis çalışanlarının ve tamircilerinin bizim arabalar konusunda hiç bilgimiz olmadığını düşünmeleri delirtiyor ve bizim arabaların altındaki karter koruması sadece ve sadece tozdan ve çamurdan sudan korur sonuçta plastik gibi bir parça serviste arkadasımıza yapılanda ukalalıktır yapanada burda savunanada diyecek bir şey yok bir gün benzer davranışlarla karşılaşırlarsa anlarlar herhalde

Mustafa Er
    bluEyes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06 JM 495
    Edilen teşekkür: 37

doğan bey farkındamısınız bilmiyorum ama burawsı forum ve herkes sıkıntılarını sorunlarını sikayetlerinipaylasıyor ve elimizdn gelirse yardımcı oluyoruz biseyler yazıyoruz ama burayı siyaset meydanına cevirip tartısmıyoruz...sonucta biz birbirimize yarıdm icin burdayız elestirmek veya neden bu paraya taksit istedin diye yargılamak icin değil bizler servise gititğimizde sorunlarla karsılasmamak,saygısızlık ve haksızlık yapılmamasını istiyoruz sizin farklı düsünmeniz o servis calısanı veya o servisle iliskisi olan biri oldugunuzu düsündürdü bana...

19. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 2/2 İlkİlk 12