her hafta sonu genelde balıga gıtmek ıcın fırsat kollarız 2 yada 3 haftadır hava sartlarıdnan dolayı cıkamaz olmustuk.gectıgımız hafta sonu güneşinde yüzünü göstermesiyle ceşmeye her zamanki avlağımıza balık tutmaya gittik.neyse avlağa vardığımızda bide baktıkkı camur deryası ortalık ama tabi bu bizi engellemedi ve ortaya böle kareler cıktı.fotolara evde baktıgımda sanki of road yapan bir gb gibi duruyodu aklımada hemen sizinle paylaşmak geldi
![]()
bunun ustunu siyah lamı kapattınız
evet
balık sevdası ve grande punto ikisi bir arada zor oluyor benim için. ama söz konusu balıksa yapılacak birşey kalmıyorrastgele umarım güzel bir av olmuştur
Eski Kullanıcı Adı: melal_efe
Ah balık avı sevdası, bende istedigim yerlere gp'm le gidemiyorum baska bir arac arıyorum
neyseki bugünkü gittigim yer yol üstuydükefal ve kg lik domuz balığı, kaçırdıgım levregi saymassam güzel av sayılırdı
...
evet olta avcılıgı yapıyorum..artık konu acıldı hatırlattık bikerebende 1 yada 2 aya kadar zodyak almayı planlıyorum elektrıklı motorlulardan bılırsın yavastan yavastan kıyıdan gelirim muğlaya
bende nefes darlıgı var ama genede zıpkınla avlananmak ıstıyorum..nasıl zor iş heralde deme.
Konu onur1907 tarafından (04/03/2009 Saat 21:00 ) değiştirilmiştir.
Evet biraz zor taktikleri bilmen uygulaman gerekiyor bende yeni basladımbizde bir arkadasla (bodrumlu48) nickli, o elektirikli motorlardan yada 2.2 hp benzinli bir motor arıyoz uygun gelirse alacagız kucuk adalara felan gidip gelmek icin, denk gelirse bana haber verirsen sevinirim
![]()
olmadı bigün ortada biyerde buluşuruz beraber kacarız organize flan oluruz..ok denk gelırse haber ulasır sana..
Şöyle alalım sizi balıkçılar...
https://forum.grandepuntotr.com/serb...utkunlari.html
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri