tamam kardes yarın biraz baglantı yapalım bakalım ne diyecekler bu arada bu konu ile alaklaı deil ama arkadaslar hırs yaptım vulası kısakndımsu resime ekledikleri grande punto varya oyuncak olan hani onu nerede bulabileceğinizi soyleyeyimmi
tamam kardes yarın biraz baglantı yapalım bakalım ne diyecekler bu arada bu konu ile alaklaı deil ama arkadaslar hırs yaptım vulası kısakndımsu resime ekledikleri grande punto varya oyuncak olan hani onu nerede bulabileceğinizi soyleyeyimmi
arkadaslar mng de calısan arkadasım var. dediki anlasma yapacaksanız dedi kurumsal bir kimlik lazım dedi yoksa olmaz dedi. anlasma olmazsa herhangi bir bayiye gidip gonderi yapacagıımızzda anlasma olmadıgı için problem olacak dolayısıyla isteidğimiz ucrete gonderemiyecez dedi. ama mng nin toplu gonder,mlerde bazı aletrantif uygulaması varmıs mesela 3 gunluk bi kampanya yaıyomus bizim için gonderileri o 3 gun içinde gondermemiz erekiyomus indirmli gondermemiz için . interntte gorustum arkdaslar daha detaylı yarın konuscam
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri