vay hocam vay oguzeli yolunda tarladabir karpuzda bıze versen
![]()
İki gündür elimde 14-15 anahtarla kapılarda el değmedik cıvata bırakmamıştım.Yine de istediğim gibi olmayınca vurdum tarla yollarına...Taş toprak ot,mot demeden altı yere değer mi diye düşünmeden abimin karpuz tarlasına doğru yol aldım.Şimdi siz söyleyin;Bu araca boy koruma yapsam ne olur?
Sırf altı yere değmesin diye 185/65/15 taktık ama görüldüğü gibi yerde sürünüyor.Garaj fotoğrafları karşınızda(pek garajda olmasam da)
Bu tarlaya herkes arabaya kıyıp girmez benim gibi)
Sevgili puntocu kardeşlerim;Eğer burada olsaydınız puntolarınızın bagajına karpuz doldurum gönderirdim.
Bir punto ne kadar karpuz alır?
Biraz kirlendi ama o kara cilaladıktan sonra tepe tepe kullanamıyorsak ne işe yarar o araba
Biraz da salatalalık toplayalım
![]()
Konu ykaya1983 tarafından (31/07/2011 Saat 20:50 ) değiştirilmiştir.
vay hocam vay oguzeli yolunda tarladabir karpuzda bıze versen
![]()
Yavrum puntiş ne hallere düşmüş... Traktör punto olmuşTarlada sürersiniz yakında siz bununlada
![]()
güzeelll![]()
vay be manav gibi punto![]()
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
helaaalll yakışır hocam![]()
bi karpuz versen komple korumasını yaparım![]()
TSİ Jetta.
abi en azından daha az zarar gelir hem girdğin yerle korumanın alaksı yok yaptırdıktan sonra fırça sürme yeter..![]()
TSİ Jetta.
Valla oğuz artık boya koruma işini ciddi ciddi düşünmeye başladım.Fakat malzemeleri alıp kendim yapmayı düşünüyorum.Öyle 200-300 tl gidip otokinge bayılmak pek mantıklı gelmiyor.Bizim buaralar kırsal bölge sayılır.Tavuk keçi vs hayvanlarla iç içe yaşıyoruz.Her an aracın çizilmesi içten bile değil.Gene de boya koruma adı altında bir ürün alıp uygulamayı düşünüyorum.Bakalım nasıl koruyacak.
Bir de boya koruma ile ilgili yazdığın başlıklar varsa link verirsen sevinirim
Konu ykaya1983 tarafından (31/07/2011 Saat 23:24 ) değiştirilmiştir.
abi ne yaptın ya amortisörleri patlatıcan yazık günah![]()
mert bizimkilere acaba arkaya 200 kg atsak nasıl olurdenemek ıstedım
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri