nice mutlu yıllara.. sevdiklerinle uzun yaşa... Diğer arkadaşlarında doğum gününü kutlarım
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
doğumgünün kutlu olsun nice mutlu yıllara
izmirin vazgeçilmezi doğum gününü kutlar sevdiklerin le bir ömür mutluluk dilerim...
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
kardeşim dogum günün kutlu ve ömrün sonsuza tek mutlu olsun..
Repair
mutlu ve huzurlu nice yaşlara cım ve GPtolga.
diğer arkadaslarada mutlu yıllar
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Allah sağlıklı, sıhhatli nice uzun ömürler versin, nice senelere arkadaşlar...
GP in mirror is faster than they appear !
Kardesım ve dıger arkadaslar nıce yaslara saglıklı yıllar dılerım hepınıze.
oto izmir yazılmıs yaşı yok kac oldun ım 20 olması lazım yanılmıyorsam kıskandım sımdı senı
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
'cım, ailenle ve tüm sevdiklerinle beraber sağlıklı,
mutlu nice nice güzel yaşlara. Herşey dilediğin gibi gönlüne göre olsun...
Diğer arkadaşlara da mutlu yaşlar...
Gp ailesine teşekkürlerimi sunuyorum iyiki varsınız sizlerle daha güzel yıllara ayrıca doğumgünümü kutlyan başta jass abla sabancı bülent abiye ve sevgili eşine ve evolodiye sonsuz teşekkürlerayrıca otonun kuruluşu da 06-03-1991 yanlış olmasın
Kardeşim dün akşamda dediğimiz gibi asıl Cumartesi gecesi için bir planlama yapmıştık hep birlikte. Ancak sen o planları suya düşürdün. Dün gece son dakikada olsa 12:00'den önce birşeyler yapmaya çalıştık. Tekrardan nice yıllara.![]()
ım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle ve sevenlerinle birlikte sağlık içinde nice mutlu yıllara
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri