Gelmeyin adamın yazdıklarına. Boş keseden atıp tutmuş. Nereye 5 e katlıyor.
Gelmeyin adamın yazdıklarına. Boş keseden atıp tutmuş. Nereye 5 e katlıyor.
Tofaş yıllarca kuş serisi araç üretmiş olabilir ama bu fiat marka. Sende yıllarca bu markanın aracını kullanmışsın. Punto'nun EuroNCAP'tan 5 yıldız aldığını biliyorsundur herhalde hiç mi bakmadın internetten . Neresi teneke bu arabanın anlamadım. Ayrıca her aracın donanımları opsiyonel olarak satılabilir. Bende hangi Corsaya baktıysam hepsinin arka camları manual. Yani o da boş paket arabaları piyasa kakalıyor o zaman. Bu tamamen satış stratejisi.
Şuanda sadece gülüyorum hatta sinirlerim bozuldu o derece gözümden yaş gelecek şekilde gülüyorum.Tofaş kuş serisi diyor ya gurur duymalısın bence tofaş türk malı olarak üretildi ve biryerlerden başlamak gerekiyor. Şuanda 90 lı yıllar kuş serilerine hala binen insanlar var buda sağlam araba olduğunu gösterir ama bizim milletimiz gösteriş meraklısı olduğu için türk malını hep kötüler alman tankı diye övündüğünüz arabalarda adamlar daha şanzıman yapamıyor milyonlarca DSG geri çağrıldı siz hiç TCT şanzımanda sorun duydunuz mu ? Fiatın şuanda sahip olduğu markalara bir bakın sonra dönüp bindiğiniz opel'e bir bakın olurmu
Bildiklerimi ben sayıyorum . Kuş serilerinde sağ aynayı opsiyon olarak satmış olabilirler ama vw kaplumbağlarda 'da aynı durum vardı ama olsun o Alman dimi bunu yapma hakkına sahip onlar bravo size
![]()
FERRARİ
ALFA ROMEO
LANCİA
JEEP
DODGE
ABARTH
MASERATİ
CHRYSLER
ve KUŞ SERİLERİ))
Konu teo53 tarafından (19/08/2015 Saat 16:16 ) değiştirilmiştir.
2011 gp satıp 2008 corsa almak ne ya? corsa bizim araçlardan iç hacmi daha küçük yedek parçasıda fiat grubuna göre pahalı. bir yakıt vardır yakın olan.neyse güle güle bin corsana kardeşim.
Dünü hatırla, bugünü yaşa,yarını düşün....
Arkadaşım cahil misin sen ? Punto'nun nerede üretildiğini dahi bilmiyorsun. Punto Türkiye üretimi değil. Dolayısıyla TOFAŞ fabrikasından çıkmıyor. Araçlarımız İtalya'nın Melfi şehrindeki fabrikalarda üretilmektedir. Dolayısıyla ithal araçlara binmekteyiz. Bu arada o çok övündüğün Corsa'lar İspanya'nın Zaragoza şehrinde üretilmekte. Yani senin aracını alman mühendisler üretmedi kardeş haberin olsun.
Aynı şasiye sahip ortak platformada üretilen neredeyse %80 parçaları ortak olan iki araçtan birine teneke birine tank muamelesi yapmak tamamen cahillik.Şu cümlen bile arabalardan ne kadar anladığını belli ediyor.Ben astra h kasa kullandım.C sınıfı ve bir üst segment olmasına rağmen onun bile punto arasında ahım şahım bir fark yok.Sen demek ki astra kullansan uzay aracına bindiğini zannedeceksin.D sınıfı ve C sınıfı birçok araç kullandım.Şu an yine bir üst segment olan bravo kullanıyorum.Daha önce punto kullanan biri olarak gidip golf de alsam passat da alsam asla senin gibi buraya gelip puntoya teneke muamelesi yapmam.Çünkü punto sınıfındaki tüm araçlardan altta kalır yanı olmadığı gibi son yıllarda üretilen birçok araçla kıyasladığımızda yol tutuşu,sürüş zevki,güvenlik ve kalite olarak standartların altında kalmayan bir araba.Öyle gidip b sınıfı bir araç alıp gelip burada abartılı ifadelerle eski girdiğin foruma gıcıklık olsun diye de puntoyu karalaman hiç hoş değil.
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri