Hocam Hyundai nin yeni i serisi projesi bence gerçekten güzel bir proje. Bir kaç arkadaşım serviste i serisi araç sahiplerine bile farklı davranıldığından ve Hyundai nin bu projeye sahip çıkacağından bahsetmişti..i30 un yüksek yakıtı dışında i serisi ile ilgili kötü bir şey duymadım diyebilirim. Özellikle yeni i 20 gerçekten çok hoş olmuş.. i10 2. eli zayıf ve araç hakkında kimsenin herhangi bir bilgiye sahip olmaması büyük eksiler fakat otomatik sistemi isterse b segmenti isterse c segmenti olsun hemen hemen aynıdır ki şu zamanlarda çoğu firma yarı otomatik şanzıman kullanmakta. Şahsen ben sıfır i10 almaktansa 2. el 1-2 yaşında temiz otomatik araçlara bakarım. Tamam yeni çıkan bir araç ama bu paraları verip bu riske değmez diye düşünüyorum..ve her zaman söylediğim gibi otomatik de orta sınıf araçlar arasında her zaman favorim Honda dır..sıfır i10 yerine 2-3 hatta 4-5 yaşında Honda her zaman tercihimdir. Hem segment bu kadar düşük olmaz hem de 2. eli olan her zaman satabileceğim sorunsuz bir otomatik araç binmiş olurum böylece kafamda dolaşan soru işaretlerinden kurtulmuş olurum..
şu zamanlarda fiyatların aşırı artması firmaları yeni arayışa itti ve b segmentinin de altına düşen araçlar üretilmeye başlandı. aslında yeni değil ama önemi arttı diyebilirim.. Peugeot 107 , opel adam , fiat panda , i10 , ford ka gb..bu araçlar ülkemizde çok tutulmasa da Avrupa'da önemli yeri var çünkü oralarda ülkemizdeki gibi geniş araba sevdası çok yok. Zamanla ülkemizde özellikle büyük şehirlerde öneminin artacağını düşünüyorum..
Tayfun hocam teşekür ederim. Honda ve toyota baktık alınır bir araç 2011 2015 mod oldukça yüksek fiyat ikinci el arac kredi oranları yüksek. Önerilerini dikkate alicam.
fiko
“Böcek olmayı kabul ediyorsanız ezildiğinizde AĞLAMAYACAKSINIZ
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri