Valla hocam aman aman bir fark yok bizim araçlarla. Ama iç kısım bariz dar. Yerinizde olsam B sınıfı satıp tekrar B sınıfı almazdım. Tabii bütçe meselesi ancak 1-2 yaş daha ufak araç bakıp C segmenti araçlara bakın derim.
Valla hocam aman aman bir fark yok bizim araçlarla. Ama iç kısım bariz dar. Yerinizde olsam B sınıfı satıp tekrar B sınıfı almazdım. Tabii bütçe meselesi ancak 1-2 yaş daha ufak araç bakıp C segmenti araçlara bakın derim.
Hocam yeni kasa 2009 1.4 TDCİ yeni kasa fiestam vardır. Puntoya göre artısıda var eksiside. 1 buçuk sene kullandım ve bir sebeple satmak zorunda kaldım. Dizelleri ve manuelleri için söylüyorum. Kronik hata denen hiçbir şey yok. Servisi biraz pahalıdır. Yakıtına gelince bazı arkadaşlara katılmıyorum. Herkes çok iyi bilirki fordun yakıt tüketimi fazladır. Heleki focusta sınıfında liderlerdendir. Fiestaya gelince yakıt tüketimi puntodan fazladır ama dudak uçuklatacak kadar değil. içe ses alımı puntodan azdır. Arka tavan mesafesi ve bagaj dardır. Ön göğüs insanın üstüne doğru çok çıkıntılıdır buda şoförün koltuğu arkaya itmesine ve arkanın bir nebze daha daralmasına yol açar. Motora gelince çok güzeldir. Arızası sıkıntısı yoktur. Puntodan atik kalkar fakat kalktıktan sonraki kavrama dönemlerinde puntonun eline su dökemez. Malzeme kalitesi güzeldir. Yol tutuşuna gelince Fiesta sınıfının lideridir. Çarpık bacaklı kız derler FiestayaArka tekerlerde ince kamber vardır ve dingil aralığı ve aerodinamiği arabaya süper artı katmış akyajından da belli oluyor. Benim tadı damağımda kalan tek arabadır. Puntomdan memnunum ama kesinlikle 1 tane daha fiesta nasip olursa alıcam.
Mecnun Bilseydi Fenerbahçe Sevgisini Severmiydi Hiç Leyla Zillisini.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri