+1
Puntoyu alırken aklımda corsa vardı,hatta oto pazarında bi tane bulmuştum.oturdum şöför koltuğuna,dediğiniz gibi bi basıklık hissettim.tavan sanki üstüme geliyo gibi.sonra zaten puntoya oturunca daha ferah geldi.
Bi de bu b sınıfı araç test ederken niye dağ bayıra çıkarlar anlamak mümkün değil.gir şehir içi trafiğe,dur-kalka,boyutlarını diğer markaların yanından geçerken görelim.
ford fiesta da öyle 3-4 kere arkadaşın aracını kullandım sanki mezardaymış gibi geliyor.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri