İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Yok can bir ara kafayi bozdum ipin ucundan dondum sato zorla cekistire cekistire cikardi disariya . Kesinlikle beni al diye yalvariyordu ellerinde 2013 ambia vardi led far multimedia kisacaci tam benim arabamdi gogusun icinden ekran cikiyor 98 binliraydi 1.6 dsg renk gri bak suan bile ellerim titriyor
"I phone araciligi ile gonderildi"
punto ile ilgili bazı yorumlarda da benimle aynı fikirde olduğun zamanlar vardı bu kadar abartma bence neyse ben bugün b sınıfı bir araç alacak olsam alacağım tek araç fiesta titanium dur dış tasarım olsun , içi , yol tutuşu ve donanımı herşeyiyle dolu dolu bir araç elbette bazı kusurları var ancak yinede b nin en iyisi bana göre.C sınıfı içinse guiletta ve volvo c30 derim.
sana göre fark atar oda sana göredir bana göre ibiza nın fark atacak bir yanı yok herşey led far dan ibaret sanıyorsan git sanayiye taktır ganimetle satıyorlar fiesta nın içi ibiza ya göre çok daha ferah ve şık , yol tutuş ve direksiyon hissi bence ibiza ya 10 çeker led farla olmuyor bu işler bir bakalım bir şu ibiza nın çirkin kokpitine birde fiesta nınkine
ibiza 2014 iç mekan
fiesta 2014 iç mekan
![]()
Konu erenemre tarafından (01/12/2014 Saat 19:47 ) değiştirilmiştir. Sebep: foto düzeltme
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri