Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bence şu önyargıyı bırakın 96-2004 yılları arası yaptıkları hatalı kasalar ve motorlar olmuş olabilir ki kesinlikle bu eleştriye katılırım fakat GM şu anda avrupada tamamen Opel e ağırlık vermiş durumda yeni nesil motorları ve kasaları sürekli ödül almakla birlikte çok dikkat çekicidir.araştırmanızı tavsiye ederim.Honda konusunda kesinlikle katılyorum benzinli olacaksa o paralara kesinlikle Honda alırım ama dizel olacaksa Astra idealdir..yukarda da dediğim gibi 111. yıl astra h dizel sedan araçlar şu anda piyasada çok tutuyor ve değeri çok fazla..astra j kasadan daha değerli bir araç..hem dizel hemde çok donanımlı..

Opele alman tofaşı diyen arkadaşı kınıyorum 1994 model araçtaki su eksiltme sorunu için aracı bitirmeyelim. arkadaş astra h önermiş ama ben şöyle anlatıyım size 1,9vectra 1,3astra hb cdti ve son olarak 111.yıl enjoy plus 1,3cdi astra h sedan kullandım sedan kasanın o motora ağır geldiğini düşünüyorum hb modelini kullanmış biri olarak ha bu size sollamada bayılma yokuşta takılma vermiyor ama yakıtı arttırıyor. birkaç ay önce 1.6 yeni dizel motorunu test etme imkanım oldu ve şuan sipariş vermek için gün sayıyorum harika bir değişim olmuş o motor. lpg konusunda asla önermem lpg zaten hiç sevmem ama çok şahit oldum benzinli opel cebinizi yakar lpglisi hem motoru hem sizi yakar o araca zulüm etmek yerine lpgde ısrarcıysanız honda civic tek tercihiniz olmalı