Rusya’nın 2012 yılında konsept olarak tanıttığı ve 2015 yılında trafiğe çıkacak olan yeni Lada Xray ve Lada Vesta modellerinin başlangıç fiyatları 430 bin ruble (Yaklaşık 23.000 TL) olarak belirlendi.
Lada XRAY
Renault-Nissan ve Rus AvtoVaz firmalarının ortak ürettiği Xray modeli Renault Sandero ve Renault Duster modellerinin izlerini taşıyor.
Xray modelinde standart olarak sunulan donanımlar arasında, Rusya’da çok tercih edilen sürücü koltuğu yükseklik ayarı, tüm camlarda, koltuklarda, direksiyonda ve aynalarda ısıtma sistemi bulunuyor. Ayrıca Lada tarafından üretilen yeni 1,4 turbo 100 beygir gücündeki motor da bu araçlarda kullanılacak.
Bu sene Lada otomobillerin üretim kalitesini yüzde 50 artırdıklarını belirten Anderson aynı zamanda üretim maliyetlerini yüzde 12 oranında düşürdüklerini açıkladı.
Birçok otomobil firmasında yöneticilik görevi yapan İsveçli Anderson, 2009 yılında AvtoVaz firmasının başına getirilmişti. Rusya’nın AvtoVaz firması 2012 yılında yaklaşık 210 milyon dolar kâr açıklamıştı.
2015 Model Yeni Lada Vesta
![]()
FiatTR - PuntoTR - GrandePuntoTR - PuntoEvoTR - BravoTR Haber Servisi
www.grandepuntotr.com
www.fiattr.com
vay vay vay..samara kullanmıştım zamanında yedek parçası aşırı ucuz ve gerçekten uzun yolda az yakan bir araçtı..
her markanın consept aracı harika görünür. sokaklarda gezmeden anlaşılmaz kalitesi artmış mı artmamış mıama tahminimce dacia'dan biraz daha kaliteli olur. Renault gibi yani. Şu sedan arabada Chevrolet Aveo'yu andırdı bana..
türkiyede ucuza satılsa kapış kapış gider heryer tofaş gibi dolar valla hemen satar puntoyu alkırım 30 35e olsa sıfırı![]()
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Dacia ile alakası yok bencearabanın duruşu daha bi oturaklı.dacia benim arkadaşta var hergün üzerindeyiz
abi böyle araba,şöyle araba diyor ama işte sen de diyemiyorsun ki
kısaca,bence yukarıda da yazıldığı gibi renault kalitesine yakın bir araç olur gibime geliyor
2008 de çinliler gelmiş oto piyasası uçuşunu kesmişti.2015 de bunlar gelsinde ayakları yere bassın.
Adamlar rusyaya göre yapmis baksanıza tüm camlar ısıtmalı
" gönlünden geçen herşey cebinden geçmez." (EMRE A.)
resimden bile olsa sizede araç güvensizlik vermiyor muyeni sürücü kursu araçlarına merhaba diyelim sanderolara rakip
![]()
harikaymış bu xray valla emsali olmaya bi jip yapmışlar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri