Sayfa 2/2 İlkİlk 12
37 sonuçtan 21 ile 37 arası

Konu: Alfa Romeo Giulietta

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

Alıntı tonymontana Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yoo ben %100 hak veriyorum sana. malum, yakıt fiyatları böyle olmasa ben de gidip dizel almam... ancak ekonomik şartlar bizi buna zorluyor.

Benim demek istediğim dizel/benzinli kıyaslaması değil aslında. Sadece yüksek devir olayından bahsettim. Ayrıca atmosferik motor hakikaten kalmadı. Bak, BMW bile M araçlarına biturbo koydu. Atmosferik motor ölmüş ağlayanı yok
    yeni çıkanlar gerçekten beni performans açısından çok ilgilendirmiyor. Neden dersen ben turbo benzinlilerde performans diye öğünen firmalara performans kahpesi diyorum affedersiniz ama turbo çıktı mertlik bozuldu. Hazır performanslı araç almak uğraşmadan binmek pek bana göre değil. onun için bende 2000 yılında performanslı arabalar bitti atmosferiğin sesi yürüyüşü tadı başka.. nerde o vti crx saxo gti tatları..

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

Alfa Romeo cidden güzel araba. Giulietta ona keza. Yalnız sadece 2 sınıf araçla temsil ediliyor Türkiye'de. Benzinli motorları çok yakıyor çok kaçıyor kullanan arkadaşların söyledikleri. Daha çok piyasada olması lazım bence. Gulia gelecek diyorlar bu yıl içinde, umarım gelir ve rekabetçi fiyatlarla piyasaya çıkar.
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

Tony Montana
    Ingegniere tonymontana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı (Foreign)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 448

burda bi arkadaşın imzasıydı çok da hoşuma gitmişti "dünya kadar hacmin olacağına fındık kadar turbon olsun"

downsizing dünyanın bir gerçeği artık. turbonun çalışma prensibi sebebiyle turbo araçlardan atmosferik gibi ses alınamaz. -4C buna karşıt bir örnek gerçi, hususi olarak sesi üzerinde çalıştılar Marchionne'nin ısrarı üzerine.. - bundan 10-20 sene sonra egzos sesi de olmayacak ona bakarsanız yani güvenlik için olacak yayalar için ama o tat verir mi?

BMW-Mercedes bile E segmentine 1.6 aşırı beslemeyle giriyor artık. 2000lerin başında kaldı o 530i'ler 335i'ler CLK320'ler...

Adam koydu 2.0lt 360hp turbo motoru. CLA45 AMG diye satıyor. 5yıl önce böyle miydi...

atmosferik motoru gömdük arkadaşlar bu bir gerçek. atmosferikte ısrar eden tek firma kaldı o da lamborghini.. onlarda V10'dan aşağı makina yapmıyorlar

Can,
    Giulia olur mu adı bilemem ama 2015-16'da D segmentinde Alfa gelecek muhtemelen RWD olacak Sanmıyorum ki kolayca erişebileceğimiz fiyatlarla gelsin... Tüm dünyada 2 araçla temsil ediliyor Alfa. 2018'e kadar 8 model çıkaracak. Kısacası ya batıcaz ya çıkacaz hesabındalar.

Giulietta'nın 170liği var arkadaşımda TCT 10litreden aşağı inemiyor. Ne anladım ben o işten. 50kuruş ya km'de.. 50 kuruş...

Can M. İmregün
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

Abi ben leon alınca bi kac arkadas dediydi neden guli almadin diye. Bak bu ortalamayi sabuncu belindeki opetten yakit alip hataya eve gelirken tutturdum. Izmiri biliyorsun diye soyluyorum. Yolun yarisi sehirici ve hatay trafigi. Hem alirken 15 bin tl fazla verecegiz hemde cok yakiyor diye korkarak binecegiz.

Dedigim gibi guzel araba ama bu mevzularda beni uzerdi kesinlikle Ha bu arada araba benzinli dizel değil
    Eklenti 29049

LG-D802 cihazımdan gönderildi
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

onur bakır
    Honor COOPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 596

Alıntı tonymontana Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yoldaki saygıyı ancak kullanan bilir selektör kullanmadım henüz desem yeridir
    Kısaca alfa'nın hissiyatı bir başka.. 3ay önce istanbula giderken benimkinin aynı bi giulietta gördüm. Adamı hiç tanımam etmem, selamlaştık Alfisti ruhu herkese işliyor.

Özet geçeyim, ben kendimi özel hissetmek istiyorum arabadan keyif almak istiyorum evde camdan bakmadan yatamam diyorsanız C HB olarak başka araç alınmaz. Ama ben satınca zarar edemem diyorsanız gidin focus falan alın.

Altı çizili düşüncelerinizin hepsine katılıyorum sebebi yaşadıklarınızın hepsini bende aracımla yaşıyorum.
    Bugün benzincide çalışan eleman "abi bu araba yenimi çıktı dedi" yok dedim baya var ama Silifkede tek bende "abi süper yaa dedi!" Golften ucuza aldım dedim "abi dalga geçme yaa dedii." Dedim ülkemin önyargılı insanları sağolsun onların sayesinde böyle araçlara binebiliyoruz.
    Işıklarda altında BMW yeni kasa 320D olan vatandaşın şaşkın ve beğeni dolu bakışları bonus bizim araçlarla.
    ***Bu arada Alfa'cılar bana da selektör çakıyor karşılaştıkmı.
    *****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
    ***MATT MAGNESIO GRIGIO***
    *****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****

EREN ZOR
    TJetci CMasteR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    35Y5140
    Edilen teşekkür: 223

Hondalar atmosferik değil mi

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

Alıntı CMasteR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hondalar atmosferik değil mi
    Kesinlikle adamlar yıllar önce vti sistemini bulmuşlar turboya ne gerek

EREN ZOR
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    35Y5140

Alıntı Honor COOPER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Altı çizili düşüncelerinizin hepsine katılıyorum sebebi yaşadıklarınızın hepsini bende aracımla yaşıyorum.
    Bugün benzincide çalışan eleman "abi bu araba yenimi çıktı dedi" yok dedim baya var ama Silifkede tek bende "abi süper yaa dedi!" Golften ucuza aldım dedim "abi dalga geçme yaa dedii." Dedim ülkemin önyargılı insanları sağolsun onların sayesinde böyle araçlara binebiliyoruz.
    Işıklarda altında BMW yeni kasa 320D olan vatandaşın şaşkın ve beğeni dolu bakışları bonus bizim araçlarla.
    ***Bu arada Alfa'cılar bana da selektör çakıyor karşılaştıkmı.
    +1 Şu yazdıklarınıza kesinlikle katılıyorum. Hep bir ön yargı. Bende yeni bir Tjet sahibiyim insanlardaki şu fiat yargısı beni öldürüyor deli oluyorum ya o kadar para verilmezde şöylede böylede. Bu aracı aldım içine oturan kullanan yeminle parasını sonuna kadar hakettiğini söyledi.

Herşeyi geçtim bu zihniyetler Araç sahibi olmayan dahi bırakın araç hakkında bilgisi olmayan bile kulaktan dolma şeyler ie fiat alınırmı diyor.hemen konuyu değiştiriyorum. Cahil adam ile ne kadar konuşursan konuş nasıl olsa sen haksızsın.

Ayrıca sizin aracınız Delta.. Kullanıcılarından 1 tane şikayet duymadım henüz. Bu araç C+ Mı D segment miydi ?

onur bakır
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok

Alıntı CMasteR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +1 Şu yazdıklarınıza kesinlikle katılıyorum. Hep bir ön yargı. Bende yeni bir Tjet sahibiyim insanlardaki şu fiat yargısı beni öldürüyor deli oluyorum ya o kadar para verilmezde şöylede böylede. Bu aracı aldım içine oturan kullanan yeminle parasını sonuna kadar hakettiğini söyledi.

Herşeyi geçtim bu zihniyetler Araç sahibi olmayan dahi bırakın araç hakkında bilgisi olmayan bile kulaktan dolma şeyler ie fiat alınırmı diyor.hemen konuyu değiştiriyorum. Cahil adam ile ne kadar konuşursan konuş nasıl olsa sen haksızsın.

Ayrıca sizin aracınız Delta.. Kullanıcılarından 1 tane şikayet duymadım henüz. Bu araç C+ Mı D segment miydi ?
    Hocam Lancia bu aracı C segmente konumlandırmıştı ama araç ölçüleriyle D segment boyutlarında misal Citroen DS5 ten daha uzun. 2700mm dingil mesafesi Alfa 159 ile aynı 2710mm olan Passattan 1 cm küçük enteresan değilmi veriler.

EREN ZOR
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    35Y5140

Evet biz buna D diyelim

Tony Montana
    Ingegniere tonymontana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı (Foreign)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 448

Can, bugün araba alacam olsam seninkinin 1e1 aynısını alırım

Delta D segmenti arkadaşlar.

mesut çelik
    mesutt1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 66

Bende mesela üst modele geçmeyi düşünüyorum hergün malüm siteden araç bakıyorum.
    Aklımdaki modeller neredeyse aynı fiyatlar aralarında tavan 10 bin TL farkı olur. Bunlar Opel Astra Cosmo modeli, golf 140 hp lik model ve guiletta. Görünüş olarak guiletta hepsinden önde benim için ama çok yaktığı gerçeği kara kara düşündürüyor Golf de ise yıllardır aynı şeyler ufak dokunuşlarla yeni model diye piyasaya sürüldüğü için şikayetçisi çok ama benim ibrem en çok ona yakın Cuma günü kuzenime Astra Cosmo full aldık skydome değil sunroof var 68,300 TL ye biraz düşününce paranın kıymetini bil cebinde kalsın diyorsun.Türkiye'de sıfır almak mantıksız gibi otomotivde açlık sınırının altındaki memleketlerdeki gibi araç fiyatları

onur bakır
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok

Alıntı mesutt1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende mesela üst modele geçmeyi düşünüyorum hergün malüm siteden araç bakıyorum.
    Aklımdaki modeller neredeyse aynı fiyatlar aralarında tavan 10 bin TL farkı olur. Bunlar Opel Astra Cosmo modeli, golf 140 hp lik model ve guiletta. Görünüş olarak guiletta hepsinden önde benim için ama çok yaktığı gerçeği kara kara düşündürüyor Golf de ise yıllardır aynı şeyler ufak dokunuşlarla yeni model diye piyasaya sürüldüğü için şikayetçisi çok ama benim ibrem en çok ona yakın Cuma günü kuzenime Astra Cosmo full aldık skydome değil sunroof var 68,300 TL ye biraz düşününce paranın kıymetini bil cebinde kalsın diyorsun.Türkiye'de sıfır almak mantıksız gibi otomotivde açlık sınırının altındaki memleketlerdeki gibi araç fiyatları
    Giulietta, golftende astradanda fazla yakmıyor emin olabilirsiniz.
    Aracımla tüketimim normal kullanımda 1.4 fire puntomla aynı.

mesut çelik
    mesutt1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 66

Sanırım sizin araçla guiletta motoru aynı.
    Bi forumda okumuştum golfün yalıtımı ve plastik kalitesi guilettadan iyi diye ama guilettanında tork üretimi golden fazla sanırım.

onur bakır
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok

Alıntı mesutt1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım sizin araçla guiletta motoru aynı.
    Bi forumda okumuştum golfün yalıtımı ve plastik kalitesi guilettadan iyi diye ama guilettanında tork üretimi golden fazla sanırım.
    Aynı motorlar yazılımsal farkla 30hp daha yüksek Giu daki motor.
    Giulietta nın VW gruptaki emsali Audi A3 tür Golf değil.

mehmet şentürk
    henky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Kar Beyaz
    Plaka
    16 nl
    Edilen teşekkür: 114

Cebinde 50-60 bin tl si olan saab 93 baksın benzinli 2.0 210 hp fabrika çıkış motor veya 1.9 dizel çift turbo 180 hp golfe astraya vermeyin o paraları yazık günah
    1.3 Mjet 95 hp Lounge Esp+S&S+Skydome+Karbeyaz

Can M. İmregün
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

Yok olmuş bir markaya ben şahsen 60 bin tl vermem..

edit: bu arada Saab sanırım yaza doğru tekrar üretime başlayacakmış. Çin'li Nevs diye bir firma satın almış Saab'ı. Umarım doğrudur.
    Konu SteinGP tarafından (12/05/2014 Saat 19:49 ) değiştirilmiştir.
    Muhammad Ali Clay

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 2/2 İlkİlk 12